Vi spiller en panter!

Foto: hesteguiden.com

Det er ned minst en klasse for formsterke Panter Neo i kveld, og da tror vi det dreier seg om en klink vinner, i en rebus det lukter litt penger av.

19.07.10 13:55

Klikk har for å se våre V5A-forslag.

Vi var litt skeptiske til 7 Panter Neo sist, og det ble som forventet en litt for tøff innledningen for Enjoy Lavec-sønnen ved den anledningen. 3-åringen holdt dog stilen strålende til sølv på meget sterke 16.0 full vei, og når vi så hva vinneren den gangen, Glideable Volo var lagd av i V75`en nå på lørdag var det lite å si på at Anderssen-traveren ikke kunne stå i mot den til slutt.

V65 Rättvik: Kjøp andel til kveldens V65 her

Det er klart enklere i mot i kveld, og kusk Lars A. Kolle bør her få overta teten gratis ut av den første svingen mot svake konkurrenter uten å bruke alt for mye krutt, og når den antatt tøffeste i mot står i en veldig dårlig rygg fra start (9 Lovely Story havner trolig sist i ryggen på trege 2 Nelson De Play) tror vi ikke vår soleklare banker for dagen lar seg fange til slutt.

Tre hester gjør opp
Vi satser på at den kapable duoen 3 Vet Cool Joe og 8 Lincoln Frontline trenger løp i kroppen etter sine lange pauser før vinnerformen innfinner seg, og står på en trio i finalen. Klart mest spennende mener vi 6 Malcyon Magic er med sine snaue 18 %, og når Kadabra-datteren her støter på litt enklere motstand enn hun var ute i før litt hvile tror vi på en topp vinnersjanse sammen med alltid velkjørende Dag S. Dalen.

Selvsagt skal 9 Becky`s Snowstar tas på alvor direkte i regi Eirik Høitomt, og når vi også krysser av for 5 T.J. Square på vårt store system er vi rimelig komfortable i dette løpet. Førstnevnte gikk en rekke flotte løp i regi Åsbjørn Tengsareid før det buttet litt i mot på slutten, men med relativt gode treingsrapporter i ryggen fra et optimalt spor er favoritten hesten å stå i mot til slutt. Sistnevnte sliter med å få full klaff, men muligens kan friskusen Kristine Kvasnes sørge for at J.R. Broline-sønnen får hull på byllen.

Kjøp Nettavisens ekspertkupong her.

Klikk på bildet for å forstørre.

Øvrige vurderinger
V5-1: Vi støter her på et litt ruglete kaldblodsløp i relativt lavt grunnlag, og bred gardering er å anbefale. De med litt is i magen banker 11 Vinnibrunen, og i en feilfri utgave lar den kapable Eng Svarten-sønnen seg neppe slå. Det ble litt feil i den siste starten, men forut for det gikk vår utgang på det store systemet flotte løp.

Favoritten løste veldig bra fra start i den tredje siste starten på volte (klart kjappest ut av hestene fra 20 meter ved den anledningen), og det er slett ikke utenkelig at Hans Chr. Holm styrer rett til tet fra sitt ”springspor” i andre rekke.

Vil du kjempe om de virkelig store pottene? Spill andelslag her!

V5-2: Vi tror fort det kan smelle her, og vi stryker kun ursvake 9 Speedster Plane på vårt store system. Favoritten 1 Lemo Gustav blir etter alt å dømme overflydd ned startsiden (2 Starfire åpnet i 11-fart sist..., og var positiv), og da må det i så fall løse seg underveis for den formtoppede Gazza Degato-sønnen.

Vi har heller ikke ståltro på 12 Tycoon Novemer (hissig type med en litt ruglete aksjon) fra en vanskelig utgangsposisjon, og da setter vi kapable 6 Gary The Man først. Sistnevnte er en type vi liker godt, og dersom formen er sånn noenlunde på plass etter lang pause skal Love you-sønnen være seiersaktuell i et løp som dette.

V5-4: Ikke helt enkelt å finne ut av dette løpet heller, men klart best inntrykk har vi fått av 13 Striks. Steinsvad Eld-sønnen var en sikker vinner på fine 33.6 full vei etter meget lang pause for en urutinert kusk i den siste starten (tapte unødvendig mye terreng innledningsvis, men det var fin stil på hesten til slutt), og når Gunnar Austevoll setter seg opp bak den lovende 4-åringen tror vi at vi får se 31-tallet med løp i kroppen i kveld.

Annonse: Øivind Grøstad byr på Eldevill

Totalt overlegen etter en meget kjapp sisterunde var 14 Mintillar i den siste starten, men det må klaffe litt på veien fra en litt kinkig utgangsposisjon for at Minpil-sønnen skal kunne legge på til sin andre strake. 10 Kongsrappa (15-prosenter) er ikke så verst på sitt beste, og 4-årshoppa kan fort vise seg frem i en kraftig forbedret utgave etter litt pause.

Vi spiller den beste hesten i DD-1
Ja, selv om sprint kanskje ikke er den optimale distansen for 4 Menino er ikke selskapet verre enn at den kapable Deliberate Speed-sønnen legger dette feltet på rygg. 5-åringen har gjort gode innsatser etter litt hvile før, og forut for pausen konkurrerte jo Arneberg-traveren i klart tøffere omgivelser enn dette.

Favoritten 1 Super Fighter var veldig svak fra rygg leder sist, selv om det ble en litt tøff åpning på løpet (og blir overflydd ned startsiden), og nestfavoritten 3 Sigilion vinner ikke løp. Derfor mener vi et spill er på sin plass på fjerdevalget i V5-spillet, og det gjør ingen ting at kusk Hans Chr. Holm sitter i en voldsom flyt om dagen.

Våre to DD-forslag på hhv 120 og 280 kroner kan du få kjøpt her!

Klikk på bildet for å forstørre.

Vidåpent...
i DD-2, og på vårt største forslag helgarderer vi. Den beste hesten er 13 Mantra snakk om, og i en feilfri utgave blåser Amrican Winner-sønnen rundt denne gjengen her. Flott form holder både 3 Uiver H. (Høitomt opp) og 6 Spido Va Bene (tøft inne på pengene, men det tror vi ikke betyr så mye i et løp som dette), og begge får en plass på vårt minste spilleforslag.

Laveste odds mot vår banker i DD-1 i skrivende stund (kl. 13.30) er kombinasjonen 4*3 til drøye 33 ganger pengene, og det mener vi er spillbart syv dager i uken.

På søndag satt nok en gang undertegnedes store DD-forslag på 300 kroner, og de som fulgte kunne hente ut hyggelige 846 kroner ved den anledningen.

Ekspertforslag
Til V5A-rebusen på Bjerke har vi satt opp tre spilleforslag på hhv 144, 360 og 1002 kroner (abc-system over fire bonger), som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her , mens våre to DD-forslag på hhv 120 og 280 kroner ligger ute her .

Innleveringsfrister Bjerke
V5A kl. 18.35 (løp 2-6)
V5B kl. 19.35 (løp 5-9)
DD kl. 20.30 (løp 8-9)

Program.
Hjemmeside.

Kjøp en bong og se løpene fra Bjerke på nrk.no nett-tv i kveld eller se reprisesendingen gratis på www.rikstoto.no

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.