Gå til sidens hovedinnhold

Vi spiller et fjerdevalg i Drammen

Eirik Høitomt sender ut hyperkapable Tyri Best. Vi bankerspiller direkte. Sjekk våre V65-tips.

Drammen travbane er verstkap både for fredagens V65 og lørdagens V75 denne uken, og denne fredagen klemmer vi til med en helfrisk banker.

Klikk her for å se våre V65-tips til Drammen

7 Tyri Best er hestens navn og han kommer ut i regi Eirik Høitomt V65-6. Dette er litt samme type hest som Ovedølen som Høitomt har gjort en stor trenerjobb med. Tyri Best har hurtighet som ingen andre i dette feltet har, men han er fryktelig usikker. Nå har Pål Even-sønnen stått en måned hos Eirik Høitomt og han kan fortelle at hesten har sett fin ut i intervallene hjemme. I disse intervallene har han gått i rygger, siden han tidligere har vist seg å væe sprutredd (noe Ovedølen også var). Bak startbilen er han fryktelig rask og tramper han på riktig fot når bilen slipper hestene, så spinner han til tet. Vi varslet for hesten på sin tidligere hjemmebane Bergen travpark 2. juni. Da kom hesten seg til tet og vant såre enkelt.

Kommer Tyri Best seg foran i kveld, så tror vi han vinner dette løpet. Det er selvsagt en viss galoppfare, men når fagbladet Trav og Galoppnytt ikke har hesten med på sine forslag og spillerne har gjort ham et fjerdevalg nå fredag formiddag, så drar vi til med et helfrekt bankerspill, da det veldig fin verdi i hesten i kveld. Også i Dagens Dobbel-spillet synes vi det er svært interessant med hesten i kveld.

Klikk her for å se våre Dagens dobbel-tips til Drammen

Favoritten 10 Bings Smokken har trukket et ugunstig bakspor, flinke 8 Sjurmin står ytterst bak startbilen og vel i tet (forhåpentligvis) skal det da være en topp vinnersjanse for meget kapable Tyri Best.
Vår rangering V65-6: A: 7 B: 10-8-4-1-3 C: 2-5 D: 6-11-9-12

V65-1 - Kaldblodshester 2100 meter voltestart
9 Tamarin er ei vanskelig dame, men hun var fryktelig bra sist og nå begynner Eiirik Høitomt også å kjenne henne litt bedre. Uten galopp skal normalt Tamarin vinne dette løpet, men hun er og blir svært usikker. 5 Torianna står med to enkle seiere, men kunne stått med tre strake seire, da hun feilet bort noe som lignet en sikker seier i debuten. Hun er nok moden for en solid rekordforbedring, og er en opplagt seierskandidat igjen og kan bli vond å hente for Tamarin dersom hun kommer seg tidlig foran.

8 Odins Pilea er som vår favoritt Tamarin fryktelig usikker, men hun har stor kapasitet og det er spennende med Tom Erik Solberg opp bak denne Moe Odin-datteren. 14 Spikperla står sjanseartet til, men har fart nok i kroppen til å vinne. Må uansett kjøres på sjanse da hun skal gå i rygg. 3 Tun Lykka holder veldig fin form, men må heve seg et nivå hvis hun skal ha vinnersjanse mot denne gjengen. 2 Enger Mina er jevn og og står spennende til på strek, så skulle det klaffe 100% kan hun kanskje skrelle.
Vår rangering: A: 9 B: 5-8-14-3-2 C: 7-12-11-15-6-4-10-13 D:1

Annonse: Grøstad/Lerum byr på to motbud mot Storm Eld – Sjekk her

V65-2 - Nordisk mesterskap for amatører - Kaldblodshester 1700 meter autostart
2 Gårder Spiker`n er nok best på kapasitet, men han er veldig egenrådig og bestemmer alt selv. På en god dag så spinner han normalt til tet og da leder han lenge. Kusken Dennis Kristiansen fra Danmark har en seiersprosent i år på lave 3%, men i fjor hadde han 10 seire på 98 løp, så han har åpenbart holdt i en hest tidligere. Men kaldblodshester er nok ikke dansken videre kjent med. 4 Fautveien får den dyktige trønderen Thomas Mjøen i sulkyen og den ni år gamle vallaken viser også form for tiden, men han er usikker ned startsiden. Går den delen bra, kjemper han i toppen.

11 Turbo Monar får også en rutinert kusk i sulkyen i form av østfoldingen Nils Olav Holm, og Spikeld-sønnen er som en bil å kjøre. Normalt ingen fordel med bakspor, for Turbo Monar er ikke den som liker å springe forbi mange tilslutt. 6 Lund Røder har usikker form, men kapasiteten er fin og har hesten en god dag kan han vinne som en liten overraskelse. 9 Moe Linder var bra i fjor, men i år har det ikke klaffet for hesten som har bedre form enn raden. Han er uansett avhengig av å smyge med i det lengste.
Vår rangering: A: 2 B: 4-11-6-9 C: 8-10-3-12-7-1-5

Annonse: Klokkene tar aldri feil - ta imot Øivind Grøstads beste objekt i V75-6. Denne hesten er ikke spilt

V65-3 - Varmblodshester. Norskfødte 3-åringer. 2100 meter autostart
Vi slipper ikke 9 Happilyeverafter enda, og denne fredagen møter hun riktig selskap. Er også garantert et fint løp herfra. Hun har fått litt tøffhet i kroppen etterhvert og kan gjøre litt jobb selv, og skal ha en fin vinnersjanse i et åpent løp. 4 Silva Star Nevele vant sist på en fin måte fra dødens, og har sikkert gått frem med løp i kroppen. Hun virker mer sterk enn speedig, så teten er neppe innen rekkevidde, men Gøran Antonsen seg nok fremover tidlig for å holde tempoet oppe og bra vinnersjanse påny.

8 Ugh Ugh er en flott traver som kan mye, men han er veldig tråkk og tar seg noen pauser til tider. Står vanskelig til i et dårlig spor, så Høvding Lavec-sønnen må ha klaff herfra. 6 Photo Lins er en fintstammet hoppe som leverte en avslutning det luktet svidd av sist og kommer hun noenlunde til fra et litt sjanseartet startspor er hun aktuell. For øvrig ser løpet veldig åpent ut på forhånd, med så urutinerte hester på farten.
Vår rangering: A: 9 B: 4-8-6-5-7 C: 10-3-12-1-2

Klikk her for å levere Sportspills eksperttips til Drammen

V65-4 - Varmblodshester 2100 meter voltestart
Flotte forutsetninger for 1 Cosmo M.L som står meget fint inni dette løpet, og forsvarer han sporet er mye gjort. Han er uansett sikret et fint løp, men fra tet øker vinnersjansene. Han støter riktignok 5 I`ll Be Gone som var tapper i nederlaget sist. Her vil trolig Eirik Høitomt sende den sterke Super News-sønnen frem i dødens på et tidlig tidspunkt og da kan han låse løpet. I'll Be Gone er en selvsagt vinnerkandidat her.

8 See See Rider kom som ventet til kort i Norgesmesterskapet på Biri mot steintøff motstand, men denne gangen står han fint til med tanke på rygg i det lengste. Da er han speedig på en kortspeed. 9 Warwick R har blomstret til hos Tor O Halle igjen og sist hadde han vært seiersfarlig med en bedre posisjon underveis. Er avhengig av rygg, men klaffer underveis kan han kanskje spurte ned alle tilslutt.
Vår rangering: A: 1-5 B: 8-9-3-7 C: 4-10-2-11-6

Klikk her for å se våre Dagens dobbel-tips til Drammen

V65-5 - Kaldblodshester 2100 meter autostart
5 Storm Eld er i sitt livs form og er rask ut, men det er flere raske på innsiden også (Ulrik, Spang Odin blant annet), så det er ikke gitt at hesten kommer seg gratis til tet. Skulle han bli bukket til tet, så er han trolig vinneren, men blir han svart ut nedover startsiden blir det mer sjanseartet.

8 Kjeltringen står vanskelig til, men siden 7 Høiny Knoll er strøket kommer hesten ett spor lenger inn. Kjeltringen er i knallform, og jakter revansje på favoritten som han tapte for på Bjerke sist. 1 Ulrik forsvarer trolig sitt innerspor dersom Jan Roar Mjølnerød ønsker det, og Ulrik er som kjent i toppform. Vant på sterkt vis over full vei i et V75-løp på Årjäng nest sist og var godkjent sist på Bjerke. 4 Sodin er heller ingen sinke på startsiden. Sodin skuffet litt nest sist på Klosterskogen, men var forbedret sist på Arvika.

2 Spang Odin står fint til og er på nippet til en sjelden seier snart, mens 11 Ingerøvin har fart, men opptrår svært ustabilt om dagen.
Vår rangering: A: 5 B: 8-1-4 C: 2-11-9-6-3-10

Kommentarer til denne saken