RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Hesteguiden.com

Vi spiller Happy Larry igjen

Sist oppdatert:
Øvrevoll kjører alene fredag kveld og det er fine penger på gang.

Øvrevoll-tipsene er utarbeidet av Hans Petter Eriksen og tilrettelagt av Kurt Leirvåg.

Happy Larry innfridde som banker sist løpsdag. Denne løpsdagen avholder Øvrevoll to V5 spill og i V5B spillet bruker vi igjen 1 Happy Larry som banker i V5B-3. Nå møter han hester som stort sett ikke har vist all verden på sprintdistanser. I V5A går vi for svenske 1 Rebel Heart som banker i 3. avdeling. Han står med to strake seiere og har tydeligvis forbedret seg kraftig denne sesongen.

Klikk her for å se våre V5A-forslag til Øvrevoll

V5A-1
Et åpent sprintløp hvor 5 Latakia får vinnertipset. Hun er en temperamentsfull dame og må derfor garderes. 2 Simian og 4 Smokey Storm er gode sprintere. 1 Gifted Lass har vist gode takter i det siste og er på gang.

Kjøp andel til kveldens V65 på Kalmar og bli i kampen om de store gevinstene

V5A-2
2 River Landing vist god form i den siste starten som var over samme distanse. 9 Dark Pride har enda ikke vist fjorårsform men er på gang. 3 Hallingdal Blue har forsøkt seg på sprint et par ganger og viste at det kan være en mulighet het.
V5A-3
Vi forsøker oss med 1 Rebel Heart som har vunnet de to siste startene henholdsvis i Gøteborg og på Øvrevoll. Trives over distansen og takler en noe tung gressbane.

Her kan du levere ekspertkupong fra Sportspill

V5A-4/V5B-1
To hester peker seg ut i dette løpet. 3 Aaron’s Way fra Danmark har vunnet fire av syv løp i år. Sprint er melodien. 8 Aylar har vært i form hele sesongen og går jevnt. Var god i siste start da han slo 10 Navigation. Sistnevnte har også en mulighet her sammen med 9 Chief Eric som kun var fire lengder bak Happy Larry sist.
V5A-5/V5B-2
8 Timtay viste i siste start at hun er i form og hun kan gjenta bedriften. Distansen er perfekt. 6 Windiana var annenhest på gresset sist. Hun takler dirt track og hun kan bedre. 1 Fair Flair imponrte over 2160 meter sist løpsdag. Har aldri vunnet over 2400 meter men har en annenplass tidlig i karrieren.

Annonse: Øivind Grøstad byr på en bortglemt 30-oddser i V75-3 på Bjerke lørdag. Sjekk det draget.

V5B-3
1 Happy Larry får vinnertipset etter siste prestasjon. Da innfridde han som stor favoritt og i dette laget bør det igjen gå veien.

5B-4
6 Wood Top vant siste og må igjen ha en stor mulighet. Dette var hans første seier på 18 starter og det er litt usikkert om han klarer å følge opp. 7 Cromspring er lite startet og viste litt framgang sist og bør med på bongen. 11 Soft Pearl har lite vekt og kan overraske. 12 Paramount har kun startet tre ganger. Viste bedring på Jägersro i siste start og bør forbedre seg ytterligere.

Klikk her for å se våre kupongforslag til V5B til Øvrevoll

V5B-5
1 Most Wanted og 4 Mizar peker seg ut her men begge har vært variable i år. Det er et jevnt løp og helgardering kan være den beste løsningen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere