Vi spiller Nintendo

vant enkelt fra tet på Biri 23.01.09 på 16.1/1609a.

vant enkelt fra tet på Biri 23.01.09 på 16.1/1609a. Foto: hesteguiden.com

Tross tolvtespor tror vi vår V65-banker leker med konkurrentene på Bjerke i kveld.

04.02.09 15:46

klikk her for vårt V65-forslag

12 Nintendo Baunehøj har virkelig imponert de siste måneder og jakter sin femte seier siden 24. oktober. Selvom alle seirene har kommet fra tet er vi rimelig trygge på at 4-åringen også takler å gå rundt feltet. Det eneste tapet siden danskeimporten begynte seierssankingen kom på Bjerke for drøye to måneder siden. Da galopperte Nintendo stort, men leverte en herlig opphenting til femte.

Vi tror dessuten oppgaven blir enklere for storfavoritten all den tid det er flere som trolig vil kjøre hardt om føringen. Med tempo på forestillingen kan vi ikke se hvem som kan stå imot vår singelstrek som trolig kan legge inn en sisterunde i 15-fart - isåfall setter den røde vallaken alle sjakk matt i V65-3.

Trav og galopp-banker
Som eneste galopptrener har Rune Haugen en egen travfilial drevet av den dyktige stallmannen og kusken Kristian Malmin. Selvom det gikk litt trådt i starten grunnet sykdom blant hestene er det et spennende konsept å dra veksler på hverandre.
11 Armbro Dave har gjort tre solide løp etter at Haugen fikk 6-åringen i trening, og selvom sporet er dårlig er det på slutten Conway Hall-sønnen gjør løpene sine. Også her tror vi det blir bra tempo innledningsvis, og dermed skal andrevalget ha en solid sjanse til å runde samtlige i den andre avdelingen.

Foto: hesteguiden.com

Vi bankerspiller dermed to hester i svært dårlige spor, men slik vi ser det blir begge tunge å stå imot på sisterunden. Vi får dermed muligheten til å gardere godt i de fire øvrige avdelingene, og det er alltid godt å ha litt krutt igjen i de siste løpene. Erfaringsmessig er svært mange bonger pyramideformede, og etpar skreller tilslutt betaler seg ofte mer enn om de dukker opp tidlig.

En skikkelig frekk en
I V65-finalen vil trolig favoritten 2 Vinning Tor dra unna i hardt tempo for sin eier Eldar Harviken, men den hesten er svært lunefull og ikke til å stole på. Vi tror en tidligere seiersmaskin kan komme med en skikkelig smell - streket på kun hver tiende bong.
Hesten vi har i tankene er selvsagt 9 Frekken som kan sikte inn ryggen på storfavoritten. 6-åringen vant hele 12 løp i 2007, men har ikke gjort mange glade etter fantomsesongen som innbragte nærmere 400.000 kroner. I kveld kommer det foreløpige syvendevalget ut i regi meget suksessrike Odd Arne Sagholen, og med kremreise til oppløpet kan de gjøre de gjenværende V65-bongene svært verdifulle.

Ekspertforslag
Vi har satt opp tre spilleforslag på hhv 112, 448 og 1320 kroner.

Det største er et abc-system på 2688 rekker som vi har fylt ut ferdig på fire bonger .

Løpene ser dere på nrk2 kl. 19.30-20.00 i kveld!





Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag