*Nettavisen* Sport.

Vi spiller Sammy Davis

Nettavisen singelstreker en formtoppet ekvipasje i Dagens Dobbel på Sørlandet i dag.

19.11.07 11:31

Klik her for gratis DD-tips

Klikk her for å laste ned program

Odd-Arne Sagholen er en trener og kusk som ikke akkurat er mest fremme i rampelyset, og kanskje ikke får den oppmerksomheten han fortjener. Men faktum er at Sagholen er inne i sin beste sesong noensinne, og kan skilte med 35 triumfer på 426 starter så langt. Hele 120 ganger har den meget seriøse Østfoldingen dukket opp blant de tre fremste på resultatlistene, noe som må sies å være meget bra. I innkjørte penger har ca 1.8 millioner rullet inn på kontoen til Sagholens fornøyde hesteeiere. Faktum er at Odd-Arne Sagholen ytterst sjelden mister hodet eller kjører seg totalt bort. Vi som ser svært mange løp registrer at den sindige Østfoldingen tar vel vare på de sjansene han får, og kjører jevnt over med innsiden av hodet.

Utsøkt sjokolade
3-årige Twist Chocolate har vært et eventyr for sin eier Freddy Gustavsen, og Sagholen har fått tilliten som kusk gjennom hele sesongen. Høydepunktet så langt i år har vært seieren i Sørlandets 3-års cup som ble vunnet på enkleste vis i august. Godt er det å se at Sagholen fortsatt sitter trygt plassert i førersetet bak den svært lovende Buzzin Brian-sønnen, som spurtet storstilet inn til sølv i Klosterskogens 3-års Elite i går. Ofte er det jo slik, at så fort en hesteeier får tak i en god hest så må de få tak i en ”toppkusk” Det blir gjerne fort glemt hvem som har lagt ned en masse arbeid i hesten, når det plutselig viser seg at man kan spise kirsebær med de store. Godt er det at vi har slike som Freddy Gustavsen, og vi er rimelig trygge på at når det tutes for oppløp i neste års Derby, at det er Sagholens grønne og hvite drakt vi ser komme fykende ute i banen bak stortalentet.

Form slår klasse
I dag skal Sagholen forsøke å lose 1 Sammy Davis J.R. inn til seier i DD-1. Et litt kinkig innerspor gjør det hele litt sjanseartet, men med få hester i feltet regner vi med at det byr seg en åpning underveis. Paul Trot-sønnen har stått for solide prestasjoner på slutten, og en seier er like om hjørnet.

To hester skiller seg klart ut i DD-2 hvor 1 Go Tilly og 11 Rousseau Detain må finne seg i å bære et tungt favorittstempel. Vi står på disse to på det minste DD-forslaget, men streker av for tre hester til på det største forslaget.

I skrivende stund står favorittkombinasjonene i hhv 10 og 15 ganger pengene. Veldig spillbart, og skulle en av våre tre skrellhester innfri i DD-2 blir oddsene adskillig høyere. Les om disse her .

Ekspertforslag
Vi har satt opp to spilleforslag på hhv 100 og 400 kroner som kan kjøpes i boksen oppe til venstre.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.