Vi spiller stjernen!

Foto: hesteguiden.com

10 millioner kroner venter en eventuell alenevinner på Bjerke på lørdag, og vi bankerspiller en outsider i Jakob Meyers pokalløp!

23.02.13 09:05

Sportspills meny lørdag:
Oddstips 1: Zola gjør comeback i Premier League

Oddstips 2: Brighton med stø kurs

Tippetips: United cruiser mot nytt ligagull

Vi har en pangdag i vente på Bjerke denne lørdagen med sportslige godbiter på løpende bånd, og det er kaldblodshestene som står i fokus. Jakob Meyers Pokalløp går av stabelen for eliten, og de beste 4-åringene braker sammen i HM Kongens Pokalløp.

Den gjeveste sjekken i de to løpene lyder på hele 200 000 kroner, og i tillegg har vi tradisjonsrike Johan Widdings Minneløp for noen av våre mest lovende varmblodhester blandt de 4-årige å se frem til med 75 000 kroner til vinneren der.

Sportspill har hatt en ny heidundrende flott uke på tipsene så langt, og i følge gevinstrapporten vi mottar fra Norsk Rikstoto daglig har Nettavisens lesere vunnet hele 508 452 kroner så langt denne uken på våre utlagte spill!

Strålende det, og fredag ble det ny fin klaff i V65-spillet på Bjerke. De som fulgte vårt minste V65-forslag (162 kr) kunne kvittere ut 803 kroner. Torsdag ble det ny herlig klaff i DD-spillet både i Sverige og i Skien på kvelden. Vårt herlige DD-drag Fautveien vant i Skien, og de som spilte forslaget på 200 kroner der, kunne gå i lukene å hente ut superfine 2639 kroner! Sammen med fine DD-gevinster i Sverige ble det rundt 6200 kroner på de DD-spillene, og det er nye sjanser i helgen!

Forrige lørdag fikk vi V75 til en utbetaling på rundt 10 000 kroner, og det ble klaff i både V5, V4 (3000 tilbake på de to største forslagene) og DD den dagen. Totalt spilte vi inn rundt 20 000 kroner i Bergen, og vi satser på at vi kan besøke utbetalingslukene også denne lørdagen! Vi må i hvert fall ha troen, og vi klemmer til med et friskt bankerspill på lørdag.

Da går vi til den sjette avdelingen i hovedoppslaget for dagen, i form av Jakob Meyers Pokalløp for kaldblodseliten med 200 000 kroner til vinneren, og da snakker vi om 6 Wik Stjernen. Vi var litt inne på å heise opp 6-åringen som et superdrag i DD forrrige lørdag, men etter å ha studert det løpet, fant vi ut at 3 Joker Elden skulle bli vanskelig å slå.

Det var ikke mye feil, men Mørtvedt Jerkeld-sønnen til Morten Wiik avsluttet i overlydsfart til fjerde på fine 25.7 full vei i det løpet (satt sist ut i opløpet!). Klart størst fart over mål (var toer en meter over mål), og med to løp i kroppen etter veldig lang pause (satt bom fast til slutt første gangen ut), tror vi toppformen er på plass til lørdagens dyst. Vi tror kusk Gunnar Austevoll prikker teten med vår spreke banker for dagen, og der har han ikke sittet siden han vant Derby.

Tøff i spiss, og når hesten i skrivende stund kl. 13.00 fredag er nede som et foreløpig femtevalg i spillet, kan vi ikke dy oss. Han er kun markert på hver tiende kupong, og da ser det superspennede ut! Vi synes detter er snakk om en svært spennende løsning, i et ellers vidåpent løp, og den som intet våger intet vinner! Vi tror det er på tide å spille denne hesten nå, og vi synes han er superspennende i alle spilleformer!

Vår rangering V75-6/V4-3/DD-1: A: 6 B: 7-9-1-5-3-2-12 C: 10-8-4-11

PS!Nederst i denne artikkelen finner dere vårt store abc-system i V75 på 2152 kroner, og alle de fire kupongene kan dere få kjøpt der!

Innleveringsfrister Bjerke lørdag!
V5 kl. 14.10
V75 kl. 15.00
V4 kl. 16.05
DD kl. 16.45

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

V75-1/V5-3, 2640 meter voltestart
Et flott stayerløp for varmblodshester innleder denne herlige V75-rebusen, og vinnerkandidatene er mange. Vi har dog klart mest tro på tre hester, og veldig spennende på kryssene med sine 17 % er 15 Photo Bear. 8-åringen er fryktelig god på sitt beste, og dagens lange distanse passer som hånd i hanske.

Han har vunnet på solide 14.6 over 3280 meter tidligere i karrieren, og på landets hovedbane har det blitt tre triumfer på fire forsøk. Ble tredje på solide 14.7 full vei i den nest siste starten (avsluttet strålende) bak Acolyte Hanover&Co, og vi tror han blir fryktelig tung å stå i mot til slutt (han blir vår friske V5-banker!).

Blåser til tet gjør 5 Pine News, og kusk Gunnar Austevoll vil nok gjøre et forsøk på lede hele veien, slik han gjorde ved triumfen på 15.9 over aktuell distanse i den fjerde siste starten, mot tilsvarende motstand som dagens. Formen etter litt pause er uviss, men 7-åringen er uansett alt for lite spilt med sine 15 % i dag.

Det rapporteres at 1 Flibustier ser lysende ut i trening forut for lørdagens dyst, og det kan bli dønn riktig for Hamre-traveren i fra et flott smygspor denne gangen. Står distansen bedre enn de fleste (gikk 16.1 til sølv over aktuell distanse i den fjerde siste starten), og vi synes han må krysses på alle bonger!

Storfavoritt blir 7 Ultimate Lindy, men vi har i grunnen liten tro på at 5-åringen, som står bokført med syv strake triumfer vinner nå. Ingen kløpper på voltestart, og trener Frode Hamre har matchet denne hesten med silkehånd. Ikke støtt på all verdens motstand i noen av seiersløpene, og det er steintøft i mot nå.

Faren for galopp er overhengende stor på 2 Alamo Boko, men i en feilfri utgave duger Gottling-traveren godt. 6-åringen har vært strålende god i hele vinter, og i den siste starten imponerte han voldsomt ved triumfen på 17.1 full vei under krevende forhold. Full form er det på 13 Triple Crown, og han krysses tidlig.

Vår rangering V75-1/V5-3: A: 15 B: 5-1-7-2-13 C: 4-9-14-8-10-11-12-3-6

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

V75-2/V5-4, 2140 meter voltestart
To hester hever seg klart over mengden i dette flotte kaldblodsløpet i høyt grunnlag i den andre avdelingen, og da snakker vi om duoen 12 Briskeby Rauen og 13 Tord Viking. Førstenvnte har innledet sesongen strålende med hhv tredje i Lars Laumbs løp og en seier, og han speeder voldsomt fort til slutt.

Det ble helenkelt ved triumfen på 28.3 full vei i den siste starten for Bokli Eld-sønnen, og vi synes han er latterlig lite spilt med sine 15 % på lørdag. Hentet mange lengder på Tin Tveiten&Co i den nest siste starten nedover oppløpet, og med litt flyt på veien på lørdag fra 20 meter tillegg, tror vi på seierssjanse.

Sistnevnte falt som tung favoritt sist, men vi varslet litt for at Helgestad-traveren kunne løpe seg stiv på de krappe svingene i Skien. Det ble galopp runden igjen da, men 9-åringen gikk likevel 27.0 full vei. Hesten er blitt behandlet siden sist, og tilbake på topp har Spikeld-sønnen neppe noen foran seg i mål.

Forut for den siste starten var favoritten overdådig god i tre strake seiersløp på landets hovedbane, og ved triumfen på 25.9 full vei i den nest siste starten var det nesten så vi ikke trodde det vi så. Hengt opp i sporene innledningsvis (måtte bakke seg sist), men han skyllte likevel rundt konkurrentene til slutt.

Vår rangering V75-2/V5-4: A: 12-13 B: 14-4-1-15 C: 3-10-6-7-8-5-2-9-11

HTML EMBED

V75-3/V5-5, 2100 meter autostart
I den tredje avdelingen kan vi se frem til et flott oppgjør for våre beste 4-åringer på kaldblodsfronten i HM Kongens Pokalløp med hele 200 000 kroner til vinneren, og stor favoritt til å kamme hjem den gjeveste sjekken blir fjorårets årgangansener 7 Norheim Svenn, og selvsagt blir 4-åringen vond å slå.

Järvsöfaks-sønnen vant hele syv av ni løp i fjor, og årsfortjenesten endte opp på hele 866 000 kroner. Strålende det, men i den siste starten fungerte ikke Djøseland-traveren helt som best. Rapporteres å trene fint foran årsdebuten, og fra spiss (kjører seg trolig tidlig til tet) er han snakk om hesten å fange til slutt.

Kusk Kjetil Djøseland har dog kun vunnet et løp i år, og formen på stallen har vel ikke vært overbevisende god så langt. Da sikrer vi oss med en gardering på våre to største spilleforslag, og vi synes 9 Timian Scott er superspennende på kryssene med sine 11 %! 4-åringen er i rivende utvikling, og sporet er perfekt i dag.

Lett joggende ved triumfen på enkle 30.6 full vei mot eldre konkurrenter i den siste starten, og triumfen på 27.9 over en sprint i et V75-løp forut for den starten var av den imponerende sorten. Storløpsspesialist Vidar Hop har stålkontroll, og vi tror eminent trener Lars O. Romtveit har spisset formen til lørdagens dyst.

Vi ser ikke helt bort i fra at vårt drag er klar for å kunne gå en 27-tid full vei, og da skal ikke storfavoritten være mye under pari for å kunne gå på et nederlag. Vi tror både 1 Hellin Faxen og 3 Myr Faksen trenger løp i kroppen etter lang pause før storformen innfiner seg, og da får de kun en plass på V5-bongene.

Vår rangering V75-3/V5-5: A: 7 B: 9-3-1 C: 6-8-11-12-5-2-10-4

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

HTML EMBED

V75-4, 2140 meter voltestart
Tradisjonsrike Johan Widdings Minneløp for lovende 4-åringer i grunnlag under 300 000 kroner venter oss i den fjerde avdelingen, og det er vel nesten slik at det har kommet en smell i dette løpet nesten hvert eneste år. Redneck var en overraskende vinner i fjor, og da tyr vi til veldig bred gardering i dette løpet.

Hele 75 000 kroner venter vinneren, og i en feilfri utgave er vi ikke i tvil om at 3 Rapido Va Bene kammer hjem den gjeveste sjekken. Han så lysende ut ved triumfen på 15.7 full vei i den siste starten (klart slått var da gode Opening Day), men etter sigende skal 4-åringen være håpløst usikker på voltestart.

En strykning i første rekke bør dog hjelpe litt på (får bedre plass da), og dersom det er noen som kan klare å lirke Gottling-traveren feilfritt av gårde, ja så er det nettopp dagens kusk Eirik Høitomt. Et eventyr for eier Janne Killingmo har 10 Baldini vært i vinter, og på lørdag jakter 4-åringen den sjette strake triumfen.

Voldsomt imponerende ved seieren på 16.2 full vei sist, men det er nesten samme leksa med denne som førstnevnte. Plundret fælt på voltestart i innledningen på karrieren, og galoppfaren skal være overhengende stor. Da blir det hele litt sjanseartet, og da snakker vi om de to klart mest spilte i løpet.

Da er det spennende å gardere, og etter en strykning i løpet ser det nå langt bedre ut for 4 Dreampoint. Han ble toer på fine 16.3 full vei i den siste starten, og han er i rivende utvikling. Kusk Tor Wollebæk er en rev i denne typen løp, og vi synes Standpoint-sønnen er veldig spenende på kryssene med sine 12%!

Det ble litt stive bein til slutt for 5 Constantin W. sist fra dødens, men med en litt heldigere reise på lørdag (kan være aktuell for tet), synes vi Holm-traveren skal regnes tidlig. Spennende etter pauser er både 1 Dijon`s Meister og 12 Super Taifon, og de er ikke rørt i spillet (begge kan ha utviklet seg mye over vinteren).

Vår rangering V75-4: A: 3 B: 10-4-5-1-12 C: 9-11-2-6-14-8-13-15

Annonse: Grøstad byr på et fantastisk spilleobjekt i V75-5 på Bjerke lørdag og dette kan bli dønn riktig

V75-5, 2640 meter voltestart
Et stayerløp for kaldblodshopper med hester fordelt over tre distanser venter oss i den femte avdelingen, og vi synes fire hester hever seg litt over mengden. Strålende god i hele vinter har 10 Brenne Svarta vært, og triumfen på 29.0 full vei i den siste starten ble av den enkle sorten (avsluttet voldsomt siste 700 der).

Dagens lange distanse skal normalt bare være en klar fordel, og Lome Elden-datteren skal ha en topp sjanse til å kunne bokføre årets fjerde triumf på lørdag. Tilbake etter en mindre pause kommer 12 Torianna etter at hun floppet på Jarlsberg 5. Januar, og tilbake på topp er hun snakk om en het vinnerkandidat.

Bokli Eld-datteren har vunnet hele 9 av 14 løp, og hun imponerte voldsomt ved flere anledninger i fjor. Rundet til seier på solide 26.4 full vei fra 40 meter tillegg i den tredje siste starten, og det sier sitt. Usikker form, men vi tviler litt på at hestekaren Jan Briksby drar ut denne hoppa, hvis han ikke tror formen er bra.

Vi står på disse to på våre to minste spilleforslag, mens vi på de to største forslagene også får plass til 8 Scuvablessa. Hun står den lange distanse bedre enne de fleste, og hun var toer på 30.3 over aktuell distanse i den siste starten (kretsen rundt hesten tar neppe den lange turen til Bjerke uten ambisjoner).

På systemet får vi også plass til 9 Lykke Berit (snakk om en 10-prosenter i spillet), og hun har varslet kraftig formstigning nå på slutten. Hun avsluttet strålende til tredje i den nest siste starten bak Norheim Jærv&Co, og sist satt hun fast til slutt bak gode Varg Spik. Vi tror hestene på strek blir litt for lette her.

Vår rangering V75-5: A: 10 B: 12-8-9 C: 2-1-13-6-5-4-11-7-3

V75-7, 2600 meter autostart
Et flott hoppeløp for varmblodshester over stayerdistansen 2600 meter avslutter denne spennende V75-rebusen, og vi synes det er mange vinnnerkandidater. Vi har dog klart mest tro på fire hester, og vi setter 2 Thai Merlot fremst. Hun har galoppert mye i karrieren, men på autostart har hun vært stabil.

Da tror vi på et feilfritt løp på lørdag, og hun bekreftet fin form ved å vinne et billig løp på 18.1 full vei i den siste starten. Kun startet i et langløp før, og da var hun knallgod som tredje på 16.4 over aktuell distanse i et V75-løp på Sørlandet i fjor. Står perfekt til denne gangen, og vi tror på en topp vinnersjanse.

Det ble slik at 4 Livi Goal satt bom fast bak vår ursvake banker Princess Beat i et V75-løp i den siste starten, og tilbake på den arenaen hun trives klart best på, er hun snakk om en opplagt vinnerkandidat. Takler alle distanser på full form, og med ryggløp i det lengst, er 5-årshoppa snakk om en opplagt vinnerkandidat.

Fryktelig seig til å holde farten opp hele veien inn til mål er 8 Miraflores, og da er trolig dagens lange distanse bare en fordel. Hun bekreftet fin form ved å bli toer på 17.5 full vei i et V75-løp i den siste starten, og med litt flyt på veien i fra et litt sjanseartet spor, dukker hun garantert opp i fremste rekke til slutt.

Vi tror også 11 Our Girl trekker fordel av distansen (gått fine stayerløp før), og det er full form på Søvik-traveren nå. Avsluttet godt til tredje i den siste starten, og hun så ut som en rund million i varmingen den dagen. Vi tror ikke 1 Sizzling og 10 Corazon Amok er noen stayere, men formen er fin på dem begge.

Vår rangering V75-7: A: 2 B: 4-8-11 C: 10-1-9-7-6-5-3

V5-1, 2100 meter autostart
Et varmblodsløp i relativt høyt grunnlag innleder denne V5-rebusen, og vi synes vinnerkandidatene er mange. Vi heiser dog opp fire hester, og fremst setter vi 5 Super Fest Boy. 7-åringen er tilbake hos Kjetil Helgestad, og i hans regi var hesten som kjent svært god i fjor (var da også knallgod førstegangen ut i fjor).

Voldsom form er det på 4 Midnight Ås, og Mikkelborg-traveren sikter trolig inne teten på ny. Sittet i front i de to siste seierløpene, og den nytente 10-åringen kan meget vel vinne igjen. Tilbake etter litt pause kommer 7 Obtain med relativt gode treningsrapporter i ryggen, og 7-åringen er snakk om en vinnerkandidat.

Han er tøffere enn de fleste, og i fjor ble det fire triumfer. Vi synes det er ned en liten klasse for 10 Made In Hoff denne gangen (ute mot Strong Forte & co i den siste starten), og vi tror 9-årshoppa dukker opp i striden helt der fremme til slutt. Hun fikk sjette på 16.3 full vei sist, og vi tror hun duger mot denne gjengen her.

Vår rangering V5-1: A: 5 B: 4-7-10 C: 9-2-8-6-1-11-3-12

V5-2, 1609 meter autostart
Vi har et sprintløp for kaldblodshester hvor vinnerviljen ikke er spesilet fremtredende hos noen av deltagerne å forholde oss til i den andre avdelingen i V5-spillet, og vi kan fort få en smell. Det kan dog være så enkelt som at favoritten 9 Ulfaks bare vinner, men vi synes det er vanskelig å stole på denne hesten.

Finner på mye rart (hiver seg i galopp når man minst aner det), men formen er nok fin. Han satt bom fast som femte på 28.6 full vei bak klart tøffere konkurrenter enn dagens i den siste starten, og i en feilfri utgave legger han dette feltet på rygg til slutt. Trolig en fordel med bakspor, og han skal være favoritt.

Bak favoritten er det en drøss med hester som ikke "vil" vinne løp, men dersom favoritten roter seg vekk på galopp, må det bli ropt opp en vinner. Fin form er det på 2 Hjortejegeren og 4 Pål Svint, og forutsetningene er i hvert fall riktige for den duoen. Vi føler oss dog på tynn is i dette løpet, og da tyr vi til helgardering.

Vår rangering V5-2: 9 B: 4-2-6-7-10 C: 5-8-1-3-11

Stort abc-system i V75!
Innleveringspris, kr. 2152.- (over fire bonger)
Stamme 9504 rekker (9*2*2*11*4*1*6)
A: 15 B: 1-2-5-7-13 C: 4-9-14
12-13
7-9
A: 3 B: 1-4-5-10-12 C: 2-6-9-11-14
8-9-10-12
6 Wik Stjernen
A: 2 B: 4-8-11 C: 1-10

Hvis vinnerne er å finne på stammen må vi ha inn Enten minst en A-hest eller at vinnerne er å finne på B-hestene for å få V75!

Utfylling:

Bong 1, kr. 528.- (a*abc*abc)

HTML EMBED

Bong 2, kr. 384.- (bc*a*abc)

HTML EMBED

Bong 3, kr. 640.- (bc*bc*a)

HTML EMBED

Bong 4, kr. 600.- (b*b*b)

HTML EMBED

Lykke til!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag