Andy Carroll ble hentet til Liverpool for 35 millioner pund, men den store spissen ble aldri noen suksess på Anfield.

Carroll hadde noen gode perioder i rødt, men manager Brendan Rodgers var aldri noen beundrer av spissen og sendte ham i sommer på lån til West Ham. Der har Carroll gjort sine saker bra, og til tross for et lengre skadeavbrekk, har den store måljegeren fått mye skryt for det han har utrettet på banen for londonklubben.

- Skal være med
Interessen rundt spissen skal være stor og flere klubber skal ha gitt uttrykk for at de kunne tenke seg å hente Carroll. Tottenham har blant annet blitt koblet med spissen.

Liverpool skal også være villige til å selge om det skulle komme et bra bud på bordet. Brendan Rodgers vil gjerne styrke stallen, og alt av penger kommer godt med.

En klubb som garantert er interessert i å hente Carroll, om prisen skulle være rett, er gamleklubben Newcastle. Det bekrefter manager Alan Pardew overfor Sky Sports.

- Han er Liverpools eiendom, men klubben vil ikke ha ham, og derfor er det store sjanser for at han blir tilgjengelig. Da skal vi være med i kampen, sier Pardew.

- Sterkere lag
Newcastle-sjefen håper at Carroll en dag ønsker seg tilbake til St. James' Park. Han kunne også tenkt seg West Hams Kevin Nolan tilbake i troppen.

- «Big Andy» ønsker seg forhåpentligvis tilbake hit en dag. Jeg skulle gjerne hatt både ham og Nolan. Det hadde gjort oss til et sterkere lag, sier Pardew.

Nolan spilte for klubben i perioden 2009 til 2011 før han ble solgt til West Ham. Carroll og Nolan samarbeidet svært godt da de spilte sammen i Tyneside-klubben.

(artikkelen fortsetter under bildet)

- Men akkurat nå bli det vanskelig på grunn av økonomien i klubben vår, fortsetter Pardew.

- Står i gjeld
Salget av Carroll til Liverpool ga Newcastle godt med handlerom på spillermarkedet sist sesong, og klubben sikret seg flere gode nykommere. Pardew er takknemlig.

- For å være ærlig, så er mye av det vi har oppnådd her takket være Andy. Vi brukte pengene vi fikk for ham på en smart måte, sier manageren.

- Han var en fantastisk spiller for oss, og vi står i stor gjeld til ham, avslutter den tidligere midtbanespilleren.

Fikk gjennombrudd
Andy Carroll startet karrieren på Newcastles ungdomsakademi og ble hentet opp i a-stallen i 2006. Gjennombruddet kom i 09/10-sesongen da han scoret 17 mål i The Championship.

I løpet av de 19 første kampene i Premier League den påfølgende sesongen gjorde han 11 mål, og det var da Liverpool kom på banen.

Merseyside-klubben hadde penger å svi av etter at Fernando Torres var solgt til Chelsea, og med kun timer igjen av overgangsvinduet var Carroll klubbens beste alternativ.

Tiden på Anfield ble imidlertid ingen stor tid for spissen.