RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vi stoler på Borg`n

Sist oppdatert:
I en spennende V5-rebus på Sørlandet lørdag setter vi vår lit til at Thor Borg styrer The Seeker med stø hånd inn til seier.

Klikk her for gratis V5-tips.

Klikk her for Nettavisens DD-forslag.

Kapabel ”sak” avgjør til slutt?
Med to strykninger i løpet ser det nå langt bedre ut for vår klare banker for dagen i V5-innledningen. 12 The Seeker og Thor Borg triller ball i hatt med disse konkurrentene på full form, og i en feilfri utgave taper neppe Conway Hall-sønnen dette løpet. 5-åringen kom tilbake etter lang pause på Momarken 16. februar med sterke treningsrapporter i ”ryggen”, samt et tillitvekkende prøveløp. I det løpet ble Søvik-traveren offer for en hodeløs styrning rundt den første svingen, noe som resulterte i galopp. Vi er sterk i troen på et feilfritt løp denne gang, og garderer ikke.

Trio gjør opp
En tøff batalje forventer vi å få se i den andre avdelingen, der tre solide seiersmaskiner braker sammen. 6 Zevs var tilbake på vinnersporet i sin siste start i Drammen 17. februar hvor en kontrollert triumf ble bokført på fine 28.4 full vei. Hard kamp vil dog Spang Best-sønnen få av to 5-åringer som ikke er uvant med å stryke først over streken - vi snakker da om hjemmehesten 1 Tyri Pål samt 4 Frønes Arne.

De tre øvrige løpene ser på forhånd litt åpne ut, og det kan fort komme noen overraskelser. I V5-3 dukker vår V75-banker 4 Flåli Lomen opp, og i en feilfri utgave har vi god tro på at Lome Elden-sønnen avgjør løpet til sin fordel på styrken. Vi velger dog å ikke satse alt på et kort, og ”strør” på med noen garderinger i V5-spillet.

8 Redwin Turnpike vil nok lage fart over forestillingen i den fjerde avdelingen med startkjappe Vidar Hop i ”kørja”. Go Hammering-sønnen er en typisk frontrunner, og på en god dag kan det holde helt inn. En spennende start her gjør 9 Oakridge Starcraft etter lang pause, og vi krysser tidlig av for den kapable Embassy Lobell-sønnen som er omgitt av gode treningsrapporter.

Et spennende stayerløp for varmblodshester avslutter V5-rebusen, og det ser på forhånd litt åpent ut. 5 Luigi har en fin oppgave foran seg, og bør ha et bra bud på løpet dersom Rune Wiig får dirigere en bit. Blir det derimot tempo på løpet ser vi ikke bort i fra at Åsbjørn Tengsareid sender inn speedkula 9 Newton Pike til seier.

Vi har satt opp tre spilleforslag på hhv 90, 360 og 1.080 kroner.

Ny tipsklaff!
Våre V5B-tips til Biri i går var av det solide slaget, der våre to største forslag satt klokkerent. Utbetalingen ble pene 3.956 kroner, og overskuddet på det mellomste forslaget ble fine 3.572 kroner. Det kunne dog blitt adskillig mer da vi hadde streket alle 11 startende på det store forslaget samt 6 hester på 384-rekkeren i V5-finalen. Nå "innfridde" dog favoritten i siste avdeling, mens andrehesten 10 Bachelorette hadde gitt 34.583 selv på det mellomste forslaget.

Målfoto fra Biri med V5-verdier på de fremste hestene i mål.
Målfoto fra Biri med V5-verdier på de fremste hestene i mål.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere