Gå til sidens hovedinnhold

Vi stoler på en utflyttet bergenser

Entusiastiske Jan Ove Olsen opplever stor suksess i Sverige og onsdag blir han vår bankerkusk i V4-spillet.

Onsdagen starter opp med lunsjtrav til Bollnäs i Sverige, før de norske spillerne kan spille V5 til Charlottenlund på ettermiddagen. På kvelden er det som vanlig V65/V5 og DD-spill til landets hovedbane Bjerke som gjelder, og i tillegg kan vi spille DD til løpene på Solvalla i Sverige fra Norge.

Vi har tips til V4-løpene på Bollnäs og tips til Bjerke denne onsdagen, og i lunsjen på Bollnäs i Sverige satser vi på at en Bergenser ordner cashen!

Sportspill har innledet denne uken på strålende vis på tipsene, og etter at vi spilte inn rundt 14 000 kroner på våre foreslåtte spill på mandag, fortsatte suksessen på tirsdag. I lunsjen på Bjerke innfridde vår banker Viking Faks på enkleste vis, og nye 4 044 kroner innspilt var da et faktum. De som spilte V5-forslaget på 480 kroner kunne gå i lukene å hente ut småpene 2 022 kroner, og det er nye sjanser til gevinster i lunsjen på Bollnäs i dag!

Er bare best?
Ja, vi synes 7 Eldsken i V4-1 er en traver i meget fin utvikling, og vi tror han vinner i dag. I den siste starten galopperte han fra seg en mulig seier, og han gikk da glipp av en lav 29-tid full vei. Galoppen sist skyldes at det gikk vel fort, og Mørtvedt Jerkeld–sønnen virker meget fin hjemme i trening nå.

Kusk Jan Ove Olsen kjenner denne hesten meget bra da han har kjørt ham i løp tidligere (og sittet bak ham mange ganger i trening), og han er meget stor optimist på forhånd.

Den verste konkurrenten er stallkompis 10 Faks Nils som er en brukbar traver, men vi føler ikke at han har den samme kapasiteten som vår banker for dagen. Går 4-årige Eldsken slik som i den siste starten, og unngår galoppen er vi ikke i tvil om at Jan Ove Olsen seiersdefilerer etter V4-1.

Innleveringsfrister Bollnäs
V4 kl. 12.20
DD kl. 12.37

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Dagens outsider!
5 Saved From Above i V4-2 kommer ut etter vintertrening, og hun virker fin hjemme i jobbene. Forutsetningene denne gangen er meget spennende, med perfekt spor bak bilen og sprintdistanse.

Hun er fryktelig kjapp fra start Saved From Above, og det er ikke utenkelig at Ulf Ohlsson kan sitte i front allerede inn den første sving med Saved From Above. Da prøver de nok å sitte foran siden hun har vunnet 3 av 4 løp fra den posisjonen, og vi krysser tidlig.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

HTML EMBED
HTML EMBED

Kommentarer til denne saken