RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AFP PHOTO / PATRIK STOLLARZ

Vi stoler på goalgetterne

Og spiller en tysk/spansk dobbel til kvelds lørdag. Sjekk våre oddstips.

Lørdagens langoddsprogram består av hele 84 objekter og det finnes flere svært interessante spill. Det er vintersportdueller, seks kamper fra Premier League, full runde i Champonship, Bundesligaen ruller igjen og den franske serien er igang igjen etter julepausen. I tillegg er det selvsagt kamper fra både Spania og Italia.

Sportspills meny lørdag:
Tippetips: Chelsea og Manchester City må vinne
Oddstips: Ny storhetstid for Nottingham Forest

Premier League: Skade- og karantenerapport

V75 Forus: Millionfest i vest

V75 Forus: Sjekk Azar Karadas sine tips

Lesertips: Lesernes oddstips lørdag

Hardtsatsende Schalke 04 hadde en grusom start på sesongen med fire strake tap og kun en seier på de ti første seriekampene i Bundesliga. Men med 5-1-1 på de sju neste seriekampene og tre strake seire i desember før julepausen, var det klar bedring å spore for Felix Magaths mannskap som også sikret avansement i Champions League.

SJEKK HVORDAN:Nå kan du spille uten kortleser!

Nederlandske Klas Jan Huntelaar (sju ligamål) har vært en suksess og etterhvert begynte ting også å fungere for den gamle Real Madrid-stjernen Raul som scoret åtte ligamål på de sju siste ligakampene (ni totalt). Sammen med gode Jurado og Farfan er det plenty med slagkraft fremover for tyskerne.

Hamburger Sportverein har vært kraftig rammet av skader hele sesongen og fortsatt sliter laget med problemer. Mathijsen (f), Guerrero, Son, Stepanek, Castelen og Petric er alle skadet. 3-1-5 borte for Hamburg og formen viste 2-0-3 på de fem siste før pausen. Har riktignok en brukbar statistikk borte mot Schalke 04, men i kveld tror vi uansett sterkt på et formsterkt hjemmelag.

1,85 er oddsen for hjemmeseier og vi kombinerer med et annet lag på kraftig tur formmessig i Spania.

Sevilla har hatt en svært variabel sesong i La Liga, men i det siste har det vært klar bedring. Og det ingen tvil om at sentrale skadefravær har vært en svært vesentlig årsak til de variable resultatene. Nå som både Jesus navas, Frederic Kanoute og Luis Fabiano er tilbake har det blitt et oppsving. 4-1-0 på de fem siste kampene nå uansett turnering, og siste tapet kom borte mot Real Madrid (0-1) 19. desember.

SJEKK HVORDAN:Nå kan du spille uten kortleser!

Møter i kveld et Espanyol som har vunnet åtte av sine ni hjemmekamper. Borte har det gått vesentlig tråere for Barcelona-laget med 2-1-6. Lagets kanskje beste spiller denne sesongen, Pablo Osvaldo, er blitt skadet og det er naturligvis en voldsom svekkelse for bortelaget. Osvaldo står med sju seriemål til nå denne sesongen.

Vi tror sterkt på et oppadgående Sevilla i kveld og kombinerer Sevilla med Schalke. Det gir oss en dobbel til 2,96 i odds og vår innsats er kr 100.

Spilleforslag:
Kamp 85 Schalke 04 - Hamburger SV 1,85 3,00 3,30
Kamp 109 Sevilla - Espanyol 1,60 3,20 4,20
Klikk her for å levere denne dobbelen (innsatsen styrer du selv)

Andre vurderinger lørdag:
- Wolfsburg er uten sin storscorer Edin Dzeko, nå bør vel Bayern München vise seg fram?
- 2,05 for normalt hjemmesterke Stoke mot et skaderammet Bolton kan være verd et forsøk
- 3,95 i odds for bortesterke Blackpool mot West Bromwich må nesten være verd noen småkroner
- Hardtsatsende Leicester har hentet inn Everton-spissen Yakubu og forsterket en allerede sterkt stall. Seier i vente borte mot Preston? 1,90 er oddsen for borteseier
- Hjemmesterke Villarreal er rammet av skader og fravær (Nilmar, Cazorla, marchena, Senna, Lopez) og til laber odds er det grunn til å være på vakt i hjemmekampen mot Osasuna
- Goalgetter Jelen er endelig tilbake for Auxerre og vi tror på bra sjanse hjemme mot Monaco. Odds 1,80

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere