*Nettavisen* Sport.

Vi stoler på GV

Geir V. Gundersen er stødig makker bak Chickamauga i lunsjen på Bjerke i dag, og vi tror den ekvipasjen vinner sitt løp.

Sportspill holder koken på tipsfronten, og på Klosterskogen i Skien i går opplevde vi en ny stor dag. Undertegnede prikket seks rette på mitt største spilleforslag på hjemmesiden til en utbetaling på rundt 12 000 kroner, og da ble det selvsagt stor fest på Eksperten!

Hele nitten av mine andelslag gikk inn med seks rette på Eksperten til en snittutbetaling på 12 000 kroner, og totalt innspilt på Eksperten i Skien denne herlige mandagen ble da rundt 220 000 kroner i V65-spillet. I tillegg satt V5 og DD i Skien.

Også på mandagens V4 fra Solänget ble det fullklaff. Espen Edvardsens herlige banker 2.valget Nova Töll innfridde lett i V4-3, og når hans objekt Staro Cold Carat ledet rundt om i V4-2 og enkelt avviste dagens største favoritt Device, stod vi med alle hestene i siste på forslagene. Tar vi med forslagene her på Nettavisen og på Eksperten kunne Nettavisens lesere kvittere ut ca 300 000 kroner i gevinster mandag.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Vi er i gang med en spennende uke på spillefronten på trav, og de norske spillerne kan se frem til spill til hele tre V75-omganger denne uken. Det er ekstra V75 på Bjerke på onsdag, og der kan en eventuell alenevinner kamme hjem mer enn 6 millioner kroner.

På lørdag forflytter V75-sirkuset seg til Sørlandets travpark hvor 8 millioner kroner venter den som er alene om å prikke syv rette, mens de norske spillerne på søndag kan delta i en V75-omgang til Solvalla i Sverige. Der kjøres Kriteriet, og dersom en spiller er alene om å ha syv rette der, venter en belønning på 14 millioner kroner.

Denne tirsdagen åpnes opp med spill til lunsjløpene på hhv Bjerke her på berget og til Bergsåker hos søta bror hos Norsk Rikstoto, mens det spillende publikum kan se frem til V64-spill til Axevalla på den andre siden av kjølen samt spill til en V65-omgang på Momarken i Østfold her hjemme på kvelden.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Bjerke
V5 kl. 13.37
DD kl. 14.12

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Taper neppe feilfritt
Vi synes det ligner en helt skreddersydd oppgave for 2 Chickamauga som kommer ut i et sprintløp for varmblodhester i V5-5 i lunsjen i dag, og i en feilfri utgave, tror vi ikke 5-årshoppa taper dette løpet. Sporet er perfekt, og her trenger ikke kusk Geir V. Gundersen å friste henne alt for mye ned startsiden.

Da tror vi på et feilfritt løp, og vi tror ikke dagens konkurrenter matcher den formsterke hoppa. Hun er herdet i tøffe V75-løp nå på slutten, og innsatsen til tredje på 15.7 full vei bak gode Mc Steamy&Co sist, var veldig god. Hun avsluttet strålende der, og vi synes dette er snakk om omgangens beste bankerbud.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Tre hester gjør opp
I et kaldblodsløp i relativt lavt grunnlag i den andre avdelingen er vi rimelig trygge på at vinneren er å finne blandt våre tre utvalgte, og fremst setter vi formsterke 4 Søndre Jerkeld. 4-åringen har gått to fine løp i regi Eirik Høitomt nå på slutten (sølv på 31.6 full vei sist), og en seier er rett rundt hjørnet.

To tøffe utfordre kan dog 7 Hornnes Balder og 9 Sprett Odin vise seg å bli, mens vi ikke tror en del spilte 1 Vethe Jerven holder den samme klassen som våre tre utvalgte. Hornnes Balder og Sprett Odin møttes i den siste starten, og da gikk sistnevnte seierende ut av den duellen (rollene kan fort bli byttet om i dag).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.