*Nettavisen* Sport.

Vi stoler på ”Ismannen”

Foto: hesteguiden.com

Flemming Jensen er godt forspent med vinnersjanser på Åby i Sverige i kveld, og han trener begge våre V65-bankere.

03.01.13 14:49

Sportspills meny torsdag:
Dobbel V5 Bergen travpark: En bjørn fra Norheimsund

Lunsjtrav Bjerke: Hop'n har bankeren

V65-info: Wenche rappet milliongevinsten
Oddstips: Vålerenga i bortetrøbbel
V4 Lunsj Umeå: Elsker vinteren!

Når lunsjtravene til Umeå i Sverige og på Jarlsberg her hjemme er unnagjort kan vi se frem til en dobbel V5-omgang i Bergen i Norge og V65-spill til Åby hos broderlandet på kvelden, og vi har tips til begge arenaene i kveld.

Torsdagen har innledet meget bra allerede. Under Bjerkes lunsj-V5 varslet vi for at megafavoritten Dreamcatcher kunne tape i V5-2 (og den tapte) og valgte å bankerspille Stensvik Iver i V5-1 istedenfor. De som fulgte vårt mellomste forslag (innl.pris kr 486) kunne kvittere ut pene 3 461 kroner. Og under V4-løpene på Umeå kunne de som spilte vårt største DD-forslag (innl.pris kr 300) kvittere ut pene 804 kroner.

På den andre siden av kjølen satser vi på at svært dyktige Flemming Jensen får en fin dag på jobb, og førs ute av våre bankere er 1 Montomery Hill i V65-1 som vant ganske sikkert sist, selv om 4 Gossip`Winner gikk litt i nærkamp til slutt (det er jo ofte med liten margin Flemming Jensen vinner).

I kveld er det Johnny Takter som får gleden av å kjøre denne gode S.J`s Photo–sønnen, da Flemming selv kjører 6 Spirit Of The Day. Sist Takter kjørte Montomgery Hill ble det en vanntett seier, og med forutsetningene som han har i kveld bestemmer kusken taktikken selv.

Ønsker han å kjøre i tet så er det normalt ingen som kan overfly han, men slipper han tet får han sjansen på siste indre. Verste scenario som kan skje er at Takter slipper tet til en konkurrent som igjen slipper, og da er du fort satt sjakk matt på dagens arena. Normalt har kuskene så respekt for hverandre at skulle Takter slippe teten, ja så slipper neppe neste. Vi bankerspiller den Flemming Jensen-trente millionæren.

Innleveringsfrister Åby
V65 kl. 19.08
DD kl. 20.36

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

”Ismannen” legger på til to?
10 Hairspray i V65-5 var meget bra i sine siste løp i 2012, og han kommer nå ut etter en liten mnd pause. Rapportene går på at hun har trenet meget bra, men bakspor på sprint er ingen fordel. Denne Broadway Hall–datteren innehar dog meget fin kapasitet, og det at hun kun møter hopper i kveld mener vi er en fordel. I den siste starten måtte hun gå utvendig for leder, men hun kjempet på storstilt inn i kassen.

Ismannen Flemming Jensen sitter i sulkyen selv, og det er ikke en kusk du føler deg mer trygg på å bankerspille enn nettopp Flemming. Han har en ro i sulkyen som er få forunt, og han lar alltid hestene gjøre jobben selv. Hairspray tåler å gjøre en del jobb selv i løpene, og blir det ikke tempo direkte så sendes hun nok tidlig fremover.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Dagens outsider!
1 Art On Line i V65-6 er en seiersmaskin, men han sliter litt med helsen. Han kommer nå ut etter fire måneders pause, men han skulle egentlig ha startet rett før nyttår (ble da strøket for en hovbyll). Det er nå unde rkontroll, men vi tror Mikko Aho hadde ønsket at Rite One Line–sønnen hadde hatt et løp i kroppen før kveldens dyst.

Rapportene går på at han har gjort noen fine banejobb i pausen, og skal være bra forberedt etter pause. Rask fra start er Art On Line, men vi er litt usikre på om han klare å holde ute 4 Jealous Broline den første biten. Han er uansett sikret et fint løp i fra dette sporet, og vi mener det er snakk om en fin vinnersjanse (14-prosenter i spillet).

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

HTML EMBED

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.