Gå til sidens hovedinnhold

Vi stoler på Siv i sør

Siv Emilie Løvvold har en enorm statistikk i montè, og vi tror ikke statistikken blir dårligere etter V65-1 på Sørlandet denne søndagskvelden.

Sportspills meny søndag:
V64 Øvrevoll: Søndag er det fest på Øvrevoll
Oddstips 1: RBK holder stand
Oddstips 2: Watford til topps

Tippetips: Tett i toppen
Tippeligaen: Siste om skader og karantener

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Søndag må nok travet spille annenfiolin, selv om Sørlandet byr på en flott V65-omgang søndag kveld. Det er galoppen som er hovedfokus søndag, når Øvrevoll byr på Norsk Derby. Øvrevoll byr på internasjonalt spill denne søndagen og tilsvarende søndag i 2012 ble det omsatt for ca 5,7 millioner i V64-spillet. I tillegg byr Øvrevoll på både V5, V4 og Dagens Dobbel og våre galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen har jobbet med løpene siden mandag.

Innleveringsfrister Sørlandet søndag
V65 kl 18.00
V4 kl 19.06
DD kl. 19.28

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Men når kruttrøyken har lagt seg på Øvrevoll, er det svært fine spilleløp på Sørlandet, der vi klemmer til med banker allerede i V65-1 som er et monteløp.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Imponert under sal.
8 Enzo Coeur har virkelig tent til under sal. Dette er en traver som har fin avstamning som bror til selveste Opal Viking. Han har slitt veldig med sulky og galoppert masse, men under sal har han oppført seg eksemplarisk. Siv Emilie Løvvold vinner de fleste montèløpene i landet, og vi tror hun skal ha en god sjanse igjen i kveld. Sist hun red Enzo Coeur ble det seier på Magnor. Det skal sies at motstanden var betydelig enklere på Magnor, men stilen på 7-åringen var strålende. Han kom i mål med full spenst og imponerte.

Løvvold har et veldig godt tak på Pine Chip-sønnen og bare han kommer seg feilfritt rundt banen skal dette bestemt dreie seg om en solid vinnersjanse. Sist på Jarlsberg red Liv Pedersen et veldig passivt løp med Pine Chip-sønnen, men han gikk fint i mål selv om det ikke ble premie. Distansen i kveld skal være helt perfekt for Wolden-traveren, og dette løpet vinner Enzo Coeur feilfritt og vi går altså på bankeren allerede i V65-1.
Vår rangering V65-1: A: 8 B: 9-3-4 C 1-5-7-6-2-10

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

V65-2, kaldblodshester 2140 meter autostart.
Et åpent kaldblodsløp står foran oss i V65-2, og vi velger å låse løpet på fire hester. 5 Førlands Faksen er en hest som vinner dette løpet feilfritt, men han er håpløst usikker og således ikke til å stole fullt ut på. Järvsøfaks-sønnen har hevdet seg godt i tøffe omgivelser, men kommer nå ut etter en liten pause og han har samtidig blitt behandlet. Nest sist på Forus holdt han farten anstendig til femte i et løp Kap Viktoria vant.

4 Pola Linus traver alltid gode løp når han kommer seg foran, det er ingen umulighet at 7-åringen kommer seg til tet i kveld. Fra den posisjonen kan Gam Vinter sønnen lede hele veien. Sist travet han et sterkt løp fra dødens, men klarte ikke å svare en godt avsluttende Alvine S.K. til slutt. 7 Lill Ronja har gode fartsressurser og duger i et løp som dette feilfritt. Sist i V75 på Sørlandet galopperte hun i omganger. Holder hoppa seg til trav i kveld kan hun også vinne dette løpet.

Den siste hesten vi tar på kupongen er 8 Lodda som har styrken som sitt fremste våpen. Lome Elden datteren går alltid til mål, og formen skal være bra. 11-års hoppa var god i montè tredje sist, og ligger hun på skuddhold ut i oppløp blir Lome Elden datteren tung å stå i mot til slutt.
Vår rangering V65-2: A: 5 B: 4-7-8 C: 9-1-2-6-3

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

V65-3, varmblodshester 2140 meter voltestart.
Et fint spilleløp står foran oss i V65-3, og her kommer 3 Our Trophy Gal til å bli stor favoritt. Det synes vi er helt feil og velger å gardere den store favoritten med fire hester. Frode Hamre sine hester har prestert enormt bra i hele år, men Our Trophy Gal har ikke imponert undertegnede. Credit Winner-datteren står samtidig i et trangt tredjespor i volten. Hun var helt ok på Biri i sin siste start, men det gnistret ikke av henne. Nå kommer Hamre-traveren ut etter en pause og får regnes som en outsider.

Se opp for 7 Image Va Bene som står perfekt til i springsporet på volten. Vi ser ikke bort i fra at Tom Erik Solberg sitter tidlig i tet med Dream Vacation-sønnen, og da skal han ha en god sjanse til å lede hele veien. Image Va Bene fikk et tøft løp sist på Bjerke og ble trøtt til slutt. På Sørlandet 18/07 travet han store deler av løpet i dødens, og han holdt allikevel unna for en godt avsluttende Erica Hall.

8 National Tribute står sjanseartet til i bakspor, men har travet gode løp hele tiden. Sist på Biri var banen veldig krevende, og det var ikke til National Tribute sin fordel. Gjentar han prestasjonen fra nest sist skal han helt klart regnes i toppen. Vi streker også av for 4 Lindy’s Chosen One og 2 Halti H. som begge har varslet form på slutten og som kan vinne med klaff.
Vår rangering V65-3: A: 7 B: 3-8-4-2 C: 6-1-9

V65-4/V4-1, varmblodshester 2140 meter autostart.
En spennende start etter en pause gjør 5 Pay Me Back Two, som travet to sterke løp før pausen. Første gant ut vant han enkelt etter å ha kjørt seg til tet ut på den første langsiden, svarte siden enkelt opp Arn ned oppløpet. Sist holdt han farten anstendig etter en drøy sisterunde i sporene. Vi antar at hoppa er vel forberedt når hun nå kommer til start igjen.

7 Broken Tail har varslet form de siste startene, og viser fin utvikling. Sist på Momarken travet Super News-hoppa et sterkt løp utenfor gode Space Bee. Hun holdt farten klart godkjent til andreplassen. Gjentar hun den prestasjonen i kveld er hun med og sloss om seieren. 6 Hefaiston kommer også tilbake etter en pause. Dette er en hest som travet et solid løp i sin siste start. Han fikk et fint løp i lederyggen på Thai Armani, som er en god hest. Høitomt gikk ut i angrep på denne inn i den siste svingen, og kjempet på helt inn i mål. Dette er en hest med bra kapasitet, og vi ser ikke bort i fra at han kan vinne på direkten.

Vi streker også av for 8 Russian Frontline, som har travet gode løp i tøff konkurranse i de siste startene.
Vår rangering V65-4/V4-1: A: 5 B: 7-6-8 C: 9-3-2-10-11-1-4

V65-5/V4-2/DD-1, varmblodshester 2640 meter autostart.
Et herlig varmblodsoppgjør står foran oss i V65-5, og dette løpet innehar gode hester med V75-klasse. 1 Alejandro Hall spiller vi banker på det minste og det mellomste spilleforslaget. Alejandro Hall brukte vi som banker under V65-løpene på Bjerke for halvannen uke siden og det ga oss formidable 391 000 kroner tilbake på systemspillet vårt. Frode Hamre har en god statistikk bak Alejandro Hall – to starter har blitt til to seire. Dette er en 3-åring med stor kapasitet, men han er ikke helt pålitelig enda. Nest sist travet han et solid løp fra dødens på Logical Fantasy. Han koblet enkelt grepet på denne og seilet i fra til enkel seier. Sist på Bjerke satt han tidlig i tet, og siden ble alt veldig lett. Det er en hest som er litt lat underveis, og Frode Hamre må virkelig være på han for at 3-åringen skal være skjerpet. I kveld ligger alt til rette for en ny seier og vi spiller banker på det minste og det mellomstore forslaget.

Vi velger dog å gardere med 5 Seaman og 8 Vasadu på det største forslaget. Førstnevnte var knallgod i V75 sist på Hjemmebanen Forus, og sistnevnte er sterk og har styrken som sitt fremste våpen.
Vår rangering: A: 1 B: 5-8 C: 2-3-7-4-6

V65-6/V4-2/DD-2, kaldblodshester 2140 meter voltestart.
Et åpent kaldblodsoppgjør avslutter V65-spillet denne søndagskvelden. 1 Sangvikskongen er og blir en banditt, men kapasitetsmessig står han ikke tilbake for noen i dette feltet. Han så veldig fin ut i oppvarmingen på Jarlsberg på fredag, men galopperte hemningsløst i løpet. Nest sist på Sørlandet travet han et flott løp til tredje bak gode Lyn Rappa, som er en av de beste treårshoppene vi har i landet. Gjentar Sangvikskongen det løpet i kveld er han fort en vinner, men det går ikke an å stole blindt på Tjomsland-traveren.

10 Gaupen Nina er ei annen hoppe som har galoppert vekk masse penger, men som innehar stor kapasitet. Holder hun seg til trav kan hun fort vinne dette løpet. Hun var meget bra i seiersløpet nest sist. Alf Stordal tar den lange turen til Sørlandet med 14 Steinrig, som er en meget kapabel traver. Sist på Jarlsberg holdt han seg i trav og fullførte klart godkjent til tredje i et løp som ble vunnet av Melbyjerven. Vi låser med disse tre på det minste forslaget.

På det største forslaget garderer vi ytterligere med 3 Eldpeppi som står fint til på strek. 6 Knutli Millen er god nok på sitt beste og møter billigere selskap i kveld kontra de siste startene. 4 Førlands Knerten er en usikker herremann, men er mer enn god nok feilfritt. Vi streker også av for 11 Lauvås Brage og 12 Eigelands Odin som begge har fart og styrke som rekker i et løp som dette.
Vår rangering: A: 1 B: 10-14-6-4 C: 11-12-13-8-2-5-9-7