RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vi tar bølgen

Foto: hesteguiden.com
Sist oppdatert:
Super Wave har skreddersydde forutsetninger i lunsjen på Bjerke i dag, og han er ikke favoritt.

Tirsdagen er som vanlig en travel dag for de spillesugne, og det hele åpnes opp hos Norsk Rikstoto med spill til lunsjløpene på Hagmyren i Sverige og på Bjerke her hjemme.

Les også:Snur utur til suksess?

På kvelden er det V65-spill til Jägersro hos søta bor samt en dobbel V5-omgang til Momarken er på berget som frister spillerne, og nær sagt som vanlig er Sporstpill på pletten med tips til alle arenaer.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten

Tet og slutt?
Det gikk åt skogen med lunsjbankeren i går, men det er bare å bla om og ta nye tak i dag. Vi synes det er en svært spennende lunsjomgang på Bjerke i dag, og vi klemmer til med et bankerspill på et tredjevalg i spillet. Vi går da til et varmblodsløp i den fjerde avdelingen, og vi synes 1 Super Wave står lekkert til i det løpet.

Tetkampen tror vi er avgjort på to steg, og vi tror han kan lede et slikt løp rundt om. Når 8-åringen har vært på sitt beste, har han vært veldig bøs i tet, og vi tror formen på den litt skjøre men begavede Rubintor Pri-sønnen er sterkt stigende med et par løp i kroppen etter lang pause.

I den siste starten ble han brukt hardt ned startsiden i fra spor åtte for å få rygg leder (12-åpning på løpet), og vi synes han holdt farten helt greit til femte på fine 16.0 full vei bak klart bedre konkurrenter enn dagens. Når de antatt tøffeste i mot står langt verre til i hhv spor 8 og 11, finner vi Holm-traveren veldig spillbar denne gangen (30-prosenter)!

Vår rangering V5-4: A: 1 B: 11-8-5-2 C: 6-9-10-4-7-12

Innleveringsfrister Bjerke
V5 kl. 13.37
DD kl. 14.12

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

V5-1, 1609 meter autostart
Et sprintløp for kaldblodshester innleder denne V5-rebusen, og vi synes vinnerkandidatene er mange. Vi heiser dog opp fem hester vi har mest tro på, og på tross av en litt sjanseartet utgangsposisjon, setter vi 1 Art Haaken fremst. Han blir trolig overflydd, men kusk Vidar Hop har ikke for vane å sitte fast.

4-åringen var muligens seiersfarlig når galoppen kom inn mot den siste svingen sist, og han er trolig forbedret med løp i kroppen etter lang pause. Det er nok også 2 Aarbaks Spidi, og sistnevnte gikk en fin siste 700 i fra køplass underveis til sølv på 31.2 over aktuell distanse sist (og hun står langt bedre til i dag).

I rivende utviklig er 11 Egge Elden, og selv om vi er litt usikre på om en kjapp sprint er noen fordel for ham, synes vi han må regnes tidlig (han vant sikker på 32.9 full vei sist). En hest vi liker godt er 12 Gjøndin, men sporet er ikke gull i dag. Av de bedre skal 10 Valle Ann være, men da tror vi vinneren er nevnt.

Vår rangering V5-1: A: 1 B: 2-11-12-10 C: 5-6-4-9-7-3-8

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

V5-2, 2100 meter autostart
Vi støter på dagens desidert største favoritt i dette varmblodsløpet i V5-2 i form av 1 Global Miracle med sine voldsomme 81%, men han må fungere bedre enn ved triumfen på 16.9 full vei i debuten på norsk jord, for at det skal kunne bli en ny seier. Han hang fryktelig på en tøm til slutt på Biri, og det var ikke bra.

Da ble han veldig skjev til slutt, men det er ikke funnet noen feil på hesten etter den starten. Undertegnede blir dog litt skeptisk når hestene oppfører seg slik, og de går som regel å kjenner på noe da. Når trener og kusk Hans Chr. Holm er litt usikker etter oppførselen sist, ja da tør vi ikke helt å stole på storfavoritten.

Vunnet tre av fem starter i regi Frode Hamre har 7 Ladynato gjort, og vi synes 3-århoppa var god ved triumfen på 17.1 over en sprint i Skien i den siste starten (ubeseiret på Bjerke). Full form er det på 4 Jag De Man, og han gikk godt til fjerde på 17.6 full vei med innlagt galopp sist (krysses på vårt største spilleforslag).

Vår rangering V5-2: A: 1 B: 7-4 C: 5-9-10-6-2-3-8

V5-3, 2100 meter autostart
Favorittene er av den usikre sorten i dette sprintløpet for kaldblodshester i V5-3, og da er bred gardering å anbefale. Det er dog ingen tvil om at 11 Nordby Sleipner legger dette feltet på rygg i en feilfri utgave, men galoppene kommer tett der i gården. Bakspor kan kanskje være en fordel, men det er en banditt.

Tilbake etter litt pause kommer 5 Vespol Dronninga, og kapasiteten på 5-årshoppa er fin. Treningsrapportene er gode, og hun er snakk om en opplagt vinnerkandidat. Det ser ut til at 4 Alsaker Fantom er vond å vinne med, men formen er fin. Det har blitt sølv i de to siste startene, og seieren kan komme her.

Bak disse er det mange outsidere, og trioen 1 Mellem Borken (positiv til sølv på 32.0 over aktuell distanse sist, og han står perfekt til), 6 Bleklifaksa (hun opptrer variabelt, men hun er ikke borte på sitt beste) og 8 Flammen Fortuna (vi liker denne hoppa litt, og hun kan være forbedret med løp i kroppen etter litt pause).

Vår rangering V5-3: A: 11 B: 5-4-6-8-1 C: 12-7-2-9-3-10

V5-5, 1609 meter autostart
De antatt beste står vanskelig til i dette sprintløpet for varmblodshester som avslutter denne V5-rebusen, og da må vi gardere bredt. På vei opp i form er dog 11 Keep The Spirit, og med litt flyt på veien, tror vi 5-åringen kan ta en etterlengtet seier. Innsatsen til sølv sist var god, og i dag er det billig i mot.

Han tapte kun for gode Lightsonlightsoff i den siste starten, og da skal Angus Hall-sønnen være favoritt i dette løpet. Ille til står også 12 Perfect Line, og det kreves litt tempo på løpet for at Gjølberg-traveren skal kunne rekke frem til seier. Han fikk fjerde på fine 14.5 på en sprint sist, og formen er stigende.

Piler til tet gjør 5 Gazzas Daughter, og 5-årshoppa som var positiv til femte fra "dødens" i den siste starten leder veldig lenge, muligens helt hjem. Spennende i ny regi er 7 Viva La Diva (ikke så verst på sitt beste), mens duoen 3 Thai Madonna og 6 Something New som begge holder fin form, også krysses tidlig.

Vår rangering V5-5: A: 11 B: 12-5-7-3-6 C: 4-2-9-1-8-10

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere