Gå til sidens hovedinnhold

- Vi tar «bøtta» hjem!

Det lå en indre ro i lokalene på Jordal før kveldens kamp. «Bøtta» skal nemlig hjem for 27. gang. Nå er VIF ett skritt nærmere.

JORDAL AMFI: Selv om Vålerenga lå under 1-3 i seire før kveldens kamp, var det ingen som trodde at dette ble Vålerengas siste kamp for sesongen. Det ble det heller ikke.

Se live-referat her:

Direktør i Vålerenga hockey, Jan-Tore Kjær er sikker på at Vålerenga snur kampen om «bøtta», og avgjør det hele hjemme i Jordal Amfi tirsdag 16.04.

LES OGSÅ: Hockeygutta må stille til nakenfotografering

– Vi har klart det før

I 1999 snudde Vålerenga 0-2 til 3-2 i vunnede kamper, og tok «bøtta» i kamp mot Storhamar. Jan-Tore Kjær tror det skjer i år igjen.

– Det var ingen som trodde vi skulle klare det i '98, men vi tok «bøtta» dit den hører hjemme, hjem til Jordal. Vi skal vinne hjemme på torsdag, og da ligger presset på Stavanger Oilers. Vi har klart det før, og det er fortsatt helt åpent i «bøttekampen», sier direktør i Vålerenga hockey, Jan-Tore Kjær.

Under den første finalen forrige uke, fikk Tyler Donati ufjortjent mye fokus og press på seg da han ble truffet av Martin Strandfeldt (Oilers) sin kølle etter å ha scoret. Det satte sitt preg på et tent Vålerenga-lag, og det ble vanskelig å prestere.

– Det koster å se en på laget bli slått ned av en motspiller, og det har preget laget under kampene. Nå tror jeg gutta har klart å legge dette bak seg, og skal bevise at de klarer å snu det, sier Kjær.

I denne ukas Bohemen Live var VIF-kaptein Brede Csiszar gjest. Han understreket at det er avslappet og god stemning i laget, og at gutta tror på seier. Se hele Bohemen Live her!

Har hotell og flybilletter klare

Kjær tror ikke noen bryr seg om at Vålerenga ligger under i vunnede kamper, og trodde aldri det skulle avgjøres i Oilers' fordel på torsdag. Dette sa han før kampen:

– Oilers vil ta gull, men det skal de ikke få. Vi går som vanlig for seier, og skal ha det. Presset kommer til å ligge på Oilers, og når de møter tente seriemestere vil de kjenne presset. De skal heller ikke klare å vinne hjemme på søndag, og da tar vi det. Vi har allerede bestilt hotell og flybilletter til søndag, for dette har vi troen på, sier en entusiastisk Kjær til dittOslo.no.

– Gutta må bare ha fokus på de rette tingene, disiplin, og ikke minst sørge for at Oilers ikke får spille sin «ødeleggende» hockey, sier Kjær.

LES OGSÅ: Vålerenga - Stavanger Oilers, tredje NM-finale

Reklame

Enormt salg på alt du trenger til løping