*Nettavisen* Sport.

Vi tar en svensk og en spansk en

Foto: Stian Lysberg Solum/SCANPIX

Sjekk dobbelen som sørger for litt spenning i dag også.

08.09.10 12:04

Her finner du dagens travtips: Sterk sak i V65!

Langoddsen byr på omkampen mellom Alta og Sundet i Adeccoligaen, litt ymse 3. divisjon og spansk cup, tennis, håndball og svensk og finsk fotball. Mindre utvalg enn på den flotte EM-dagen i går, men vi har funnet frem til en dobbel vi har god tro på.

Du kan vinne 34 millioner i Viking Lotto i kveld. Har du husket å levere kupongen?

Qviding FIF - Torslanda IK
Svensk 1. divisjon Sør. Lokalderby i Göteborg. Qviding deler tabelltoppen med Värnamo, begge har spilt inn 36 poeng på 19 kamper. Ekstra stor motivasjonsfaktor for Qviding i dag, som inntar tabelltopp både med uavgjort og seier selvsagt, men trenger seieren for å stjele førsteplassen fra Värnamo.

Qviding har 7-0-2 og målscore 17-6 på hjemmebane. Meget sterk 1-0 hjemmeseier over nettopp Värnamo sist. De fire siste hjemmekampene er vunnet 1-0, 3-1, 2-0 og 3-1.

Torslanda sliter i bunnen. De ligger nest sist, fire poeng foran Ytterby. Man har 2-0-3 på de fem siste, men de andre bunnlagene har også tatt noen poeng i det siste, så nedrykk er en akutt fare. 3-0-6 på bortebane totalt for Torslanda. Man har slått Kristianstad, i forrige bortekamp, Rosengård og bunnlaget Ytterby.

Lagene har møttes i en cupkamp og en seriekamp tidligere denne sesongen, Qviding vant 2-1 på bortebane ved begge anledninger. Med Qviding som hjemmelag står det 3-2-2 på innbyrdes oppgjør på 2000-tallet.

Bli nettspiller hos Norsk Tipping! Bestill gratis kortleser her.

Hjemmelaget er ubeseiret denne høsten og ser nå at opprykk fra Söderettan er en meget reel mulighet. Man er i form og har slått de andre topplagene Värnamo og Sylvia etter tur, mens Torslanda sliter med å få til sitt eget spill, skal vi tro kamprapportene. Alt peker mot hjemmeseier i dag. Siden dette er et lokalderby og historikken viser at det ofte er jevnt. tør vi ikke gå for en klar hjemmeseier men spiller H til 1,30. Oddsen er dessverre dårligst, men det er få objekter i dag og vi tvinges til å spille til markedets laveste odds nesten uansett hva vi måtte velge. Objektet må kombineres.

OBS! Nå kan du tippe på Android-telefoner

Elche - Xerez
Copa del Rey, tredje runde. Begge lag spiller i Segunda Division. Elche åpnet serien med 1-0 hjemme mot Huelva og fulgte opp med 1-0 borte mot Cartagena. I forrige runde i cupen tok de en sterk 4-1 hjemmeseier over Tenerife.

Xerez prøvde seg i Primera Division i fjor, der de havnet sist, men dog bare tre poeng bak Malaga, som berget plassen. Xerez på bortebane på høyeste nivå var mediokre saker, de stoppet på 2-6-11 totalt. Men dette var bedre bortestatistikk enn for eksempel Atletico Madrid, og det sier noe om hjemmedominansen i Spania.

I årets serie åpnet Xerez med et stygt hjemmetap 1-4 for Cartagena. På søndag ble det et nytt tap 1-2 borte mot Barcelona B, og Xerez ligger nå sist i serien. I Copa del Rey vant de 2-1 borte mot Gimnastic sist. I kampen mot Barcelona B var man i følge rapportene noe uheldige som ikke fikk med seg poeng. Man hadde mange gode sjanser og presset i store deler av kampen, men man er inne i en såkalt stang-ut periode.

Xerez har fått en dårlig start i serien men henger fortsatt med i cupen. Vi mener laget skal klare å heve seg i serien utover høsten, da de fortsatt skal ha en god nok stall. Hva de legger i Copa del Rey er vi usikre på, men de har jo kommet seg til tredje runde (de kom inn i runde 2) og har mye å bevise. Elche har fått en god start og de var før sesongen blant outsiderne til opprykk. Lagets trener Bordalas advarer om at ingen kamp er vunnet på forhånd, hver kamp lever sitt eget liv og så videre, men innrømmer at det passet godt å få hjemmekamp mot nettopp Xerez i denne cuprunden, da de ligger litt nede for telling i øyeblikket. Vi spiller H til lave 1,70 og får en dobbel til alt for lave 2,21 i odds. Unibet gir 2,74 på denne dobbelen tirsdag kveld. Vi setter 100 kroner hos Norsk Tipping likevel, spillefristen er klokken 18.55.

61. Qviding FIF - Torslanda IK 1,30 3,80 4,50
66. Elche - Xerez 1,70 2,85 3,25

Total odds 2,21

Klikk her for å levere dette spillet.

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

HTML EMBED
FB.init("33dc7e7f85ce7bb47c2a5026d2aa2b7c");
Sportspill.no on Facebook

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.