Gå til sidens hovedinnhold

- Vi trenger forsterkninger

Midtstopper Ragnvald Soma mener Brann må hente inn forsterkninger i forsvar før sesongen starter.

- Vi mistet en veldig god spiller i Paul Scharner og jeg mistet makkeren min i midtforsvaret. Vi må hente inn en ny spiller i bakre rekker for vi er sårbare for skader, sier Soma til iBergen.no.

Soma påpeker at samarbeidet med Olafur Ørn Bjarnason tidligere har fungert svært bra.

- Det er jeg ikke bekymret for. Men vi har som sagt for dårlig dekning om det skulle oppstå skader. Hvem den nye spilleren skulle være, får bli opp til klubben.

Helt frisk
«Ragge» var i vinter ute med et mystisk virus og flere enn hovedpersonen selv var nervøs for framtiden.

- Det var forferdelig å gå rundt med konstant hodeverk og jeg begynte etterhvert å bli bekymret for om det var noe alvorlig. Men nå er jeg heldigvis helt frisk.

Betyr dette at du kommer til å følge treningene som de andre?
- Jeg håper da det. Har fulgt et treningsopplegg de siste ukene og det har gått veldig greit, så jeg regner med å være fullt restituert. Men det merkes at jeg gikk glipp av fem uker med trening, sier Soma til iBergen.no.

Martin klar til La Manga
Heller ikke Martin Andresen, Cato Guntveit, Bengt Sæternes eller Trond Fredrik Ludvigsen er skadefri, men alle fire var med på joggeturen i dag.

- Når det gjelder Martin, Cato og Bengt, så tar det nok litt tid før de kan være med på de ordinære treningene våre. Men håpet er at alle tre er klare til La Manga i slutten av februar. Trond Fredrik trenger nok enda litt mer tid med sin skade, sier Mons Ivar Mjelde.

Kommentarer til denne saken