Gå til sidens hovedinnhold

- Vi trenger forsterkninger

Brann viste at de kan vinne selv om ikke alle de faste er med. Likevel mener Robbie Winters at laget trenger flere forsterkninger i gullkampen.

Mot Lyn var både Petter Vaagan Moen og Charlie Miller ute. Martin Knudsen som vikarierte for Miller gjorde en hederlig innsats og spilte absolutt til godkjent. Erik Huseklepp som spilte venstre kant var ikke like heldig, men Brann tok tre viktige gullpoeng og viste at de kan vinne selv med sentrale spillere ute. For at tabelltoppen skal holde inn til serieslutt mener skotten Winters at Brann bør forsterke stallen.

- De som kom inn for de faste klarte seg bra i dag. Det viser at vi har en bra dybde i stallen. I tillegg gjorde Christian (Kalvenes) og Migen (Memelli) gode takter den tiden de spilte. Vi har en sterk stall og det er viktig for å henge med i toppen. Det kan likevel være fordel å hente inn en eller to forsterkninger. Et lag som kjemper om gull bør ha klasse spillere disponibelt til enhver tid. Men jeg er sikker på at Mons (Ivar Mjelde) og Per-Ove (Ludvigsen) jobber med den saken kontinuerlig, påpeker Winters

Winters med to målgivende
Winters står oppført med fire seriemål og har vist seg som en målfarlig angrepsspiller. Mot Lyn fikk han også vist sine egenskaper som tilrettelegger. Helt ut mot linjen på venstre langside mottokk han en perfekt ball fra keeper Håkon Opdal. Winters gjorde en tilnærmet umulig vending og rundlurte Lyns Steven Lüstu. Det hele endte med målgivende pasning til Bengt Sæternes. I andre omgang var han nok en gang nest sist på ballen da Sæternes scoret sitt andre mål.

- Det var deilig å runde Lüstu på den første målgivende. Han hadde nok ikke ventet seg den. I tillegg til å ha angrepsspillere som scorer mål er det viktig at vi kan servere hverandre. Det er dessuten alltid bra for et lag å ha flere spillere som kan score mål, sier Winters.

Får skryt av kapteinen
Martin Andresen leverte selv en kanonkamp. Han mener Brann har en knallsterk duo på topp og roser Winters og Sæternes sin innsats i Lyn-kampen.

- Begge de to gjorde en god kamp, men det var det flere på laget som gjorde. De to sammen er blant Norges beste spisspar når de får det til. I dag gikk det veldig bra og det er selvfølgelig kjekt for Bengt at han nå scorer mål, sier Andresen.

Reklame

Sjekk ut Nettavisens eksklusive grillpakker: Den amerikanske grillpakken og den moderne grillpakken

Kommentarer til denne saken