*Nettavisen* Sport.

Vi tror på St. Pauli

Foto: Scanpix

Svake Ingolstadt klarer neppe poeng mot St. Pauli. Vi ser til Tyskland i dagens første oddstips.

11.12.11 09:58

Sportspills meny søndag
Tippetips: Tottenham tar poeng i Stoke
Oddstips 1: St. Pauli og Malaga får tillit
Oddstips 2: Sjekk denne franske dobbelen
Premier League: Skader og karantener

Langoddsen starter med skiskyting, langrenn og hopp, før fotballen tar over. Engelsk, tysk, spansk, fransk og italiensk fotball er godt representert, og vi finner også en rekke ishockeyobjekter og selvsagt håndball.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens langskudd
87. Novara Calcio - Napoli U 3,00
Novara Calcio kjemper i bunnen, men er ikke ufarlige hjemme på kunstgresset sitt. Napoli kommer hit etter å ha sikret avansement fra gruppespillet i Champions League, og vi tror de kan være litt slitne i beina og tomme i hodet etter triumfen tidligere i uken. Det vil ikke være første gang Napoli skuffer i serien etter en Champions League-innsats, og U til 3,00 synes vi er et fint langskudd.

Dagens avslag
23. Sunderland - Blackburn
Denne ser veldig vrien ut, med ny trener hos hjemmelaget og svakt forsvarsspill kombinert med en brukbar offensiv hos bortelaget. Det frister virkelig ikke å sette penger på noe utfall, og dette objektet lar vi ligge.

Dagens spill
Det er stor variasjon på programmet, men vi mener å ha funnet en godbit i St. Pauli og vi starter i Tyskland, og Spania. Deretter avslutter vi dagen med en fransk dobbel vi har god tro på.

17. FC Ingolstadt 04 - FC St. Pauli
2. Bundesliga. Ingolstadt har vært en stor skuffelse denne sesongen, og de ligger sist med 2-4-11 totalt. Alle poengene utenom ett er tatt hjemme på Audi Sportpark. Sist helg ble tap her, 0-1 for opprykkerne fra Braunschweig. Ny trener er ansatt, men unge Tomas Oral har ikke maktet å gjøre gull av gråstein ennå.

Hartmann (a) er fortsatt ut og det er synd, for han er en av få som scorer mål for hjemmelaget. Bambara (m) er suspendert.

St. Pauli kjemper for direkte retur til øverste nivå, i skarp konkurranse med Fortuna Düsseldorf og Eintracht Frankfurt og et par andre outsidere. St. Pauli er nummer 4 før dagens kamper. 5-2-1 på åtte bortekamper er meget sterkt, og ingen har sluppet inn færre mål på reise enn St. Pauli (6). Formen er god, 3-2-0 på de fem siste, og de to siste bortekampene er vunnet med klare marginer mot sterke Union Berlin, og Rostock.

Schalke-lånet Zambrano (f/m) og Sobiech (f) er skadet, men disse har vært ute en stund. Bortelaget kan stille sterkt.

Lagene har møttes tre ganger tidligere og St. Pauli har vunnet alle ganger.

St. Pauli har mye giftigere angrep og generelt høyere kvalitet i mannskapet, og vi kan ikke se at de roter det til her. De har vært overbevisende på bortebane og stiller sterkt, så vi mener 1,80 for borteseieren kan spilles.

68. Malaga - Osasuna
Primera Division. Malaga slo Villarreal og Racing Santander før det ble tap 2-3 borte mot Real Sociedad forrige søndag. Malaga satser hardt denne sesongen og sjetteplassen de innehar per i dag er vel det minste de hadde håpet på. 5-0-1 på hjemmebane er bra.

I en videosnutt på hjemmesiden forteller klubben at alle spillere var tilstede på trening fredag, og at Monreal (f) nå er klar for spill.

Osasuna ligger på en fin 7. plass og er ubeseirede på hjemmebane. Borte har de mer beskjedne 1-3-3 og syv scoringer på syv kamper. Formen er imidlertid god, med borteseier mot Espanyol og hjemmeseier mot Betis i de to siste.

Iølge klubbens nettside er Masoud (m) og Rubén (f) de eneste som ikke er innkalt til denne kampen, de er skadet.

Osasuna vant 1-0 her forrige sesong. Vi tror det blir tøffere i dag, siden Malaga har forsterket laget kraftig og lykkes med det aller meste på hjemmebane. Vi bruker 1,50 på hjemmeseieren i kombinasjon med St. Pauli og får en dobbel til 2,70. Innsatsen er 100 kroner og spillefristen er allerede klokken 13.25.

17. Ingolstadt - St. Pauli 3,40 3,05 1,80
68. Malaga - Osasuna 1,50 3,30 4,85

Total odds 2,70

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.