Gå til sidens hovedinnhold

- Vi var best fra start til slutt

Mats Zuccarello gjorde to nye poeng i imponerende Rangers-seier.

N. Y. RANGERS - COLORADO 5-1:

Colorado Avalanche kom til Madison Square Garden med fire strake seirer i ryggen, anført av supetalentet Nathan MacKinnons sju poeng.

Denne kampen handlet imidlertid kun om New York Rangers.

Første periode endte 2-0 til Broadway-laget, som også dominerte skuddstatistikken totalt med 20 skudd mot fire.

- Dette var en bra kamp av oss. Vi var best fra start til slutt, så det var en fortjent seier, sier Mats Zuccarello til Nettavisen.

Sterke Zuccarello-tall
26-åringen fra Hovin i Oslo leverte to nye assists, hvorav den siste var en perle av en blindpasning bak ryggen, som Derick Brassard delvis bommet på, men som likevel endte i mål via den ene skøyten til uheldige Ryan O'Reilly.

Oslogutten har dermed gjort poeng i fire kamper på rad, for tredje gang denne sesongen.

Zuccarello topper fremdeles den interne poengligaen i New York Rangers, sammen med Brad Richards. Begge har 15 mål og 41 poeng.

Richards spiller imidlertid 19,02 minutter i snitt per kamp i lagets andrerekke, og 3,53 minutter i overtall, mens Zuccarello kun får 17,04 i snitt per kamp og må nøe seg med spill i tredjerekken og 2,43 i overtall.

Det er overhodet ingen tvil om at nordmannens prestasjoner er svært imponerende.

Kaptein Ryan Callahan, som ser ut til å være på vei bort fra Rangers på grunn av sitt lønnskrav, scoret de to første målene mot Colorado Avalanche.

Gabriel Landeskog reduserte til 1-2 før Anton Strålman satte inn 3-1 med et slagskudd fra blålinjen, etter pasning fra Zuccarello.

Så kom målet til Derick Brassard, før Brad Richards avsluttet målproduksjonen med sin 5-1-scoring halvannet minutt før slutt.

I knallform
New York Rangers har vunnet fire kamper på rad, inkludert de to Yankee Stadium-matchene. De siste 13 kampene har gitt Rangers ti seirer og bare tre tap.

7. januar lå Rangers på femteplass i Metropolitan Division, hvor bare de tre beste er sikret sluttspillplass. Nå befinner Rangers seg på andreplass, 15 poeng bak suverene Pittsburgh Penguins, men tre poeng foran både Columbus Blue Jackets og Philadelphia Flyers.

Metropolitan Division er svært jevn, dog. Det skiller bare seks poeng fra Rangers på andreplass til Washington Capitals på sjuendeplass. Det eneste laget som virker helt ute av sjanse til å nå sluttspillet, er New York Islanders, som tapte to ganger for Rangers i forrige uke.

Se høydepunktene fra kampen her (med tillatelse fra Viasat og Viaplay.no):

HTML EMBED

Kommentarer til denne saken