Gå til sidens hovedinnhold

- Vi vinner 4-0

Steffen Iversen i storslag. Og i uvant posisjon.

MESTALLA (Nettavisen): Steffen Iversen storkoste seg foran pressekorpset etter treningen på den imponerende Mestalla-banen i Valencia på mandag. Rundt 40.000 er ventet til tirsdagens Mesterliga-kamp, men det skremmer ikke trønderen.

- Vi vinner 4-0, smiler Iversen fra øre til øre.

Offensiv Iversen
RBK-spissen innrømmer likevel at selv om optimismen er stor i Rosenborg-leiren for tiden, er det ikke alle som deler hans optimisme. Bjørn Tore Kvarme himler med øynene når han hører Iversen-tipset, men trøndernes toppscorer denne sesongen ser ingen grunn til å være defensiv foran tirsdagens kamp.

- Nei, man må være offensiv – i alle fall i hodet, om enn ikke på banen.

- Nå synes jeg vi skal gå ut her og spille løkkefotball med dem, kanskje kommer de ikke over midtbanen en gang? Først knuser vi Valencia, så Chelsea, så vinner vi gruppa, humrer landslagsspilleren, total uenig i målsettingen om en tredjeplass i gruppa.

Les også: -Tredjeplass er målet

Defensiv Iversen
Men om det blir med Steffen på topp, er en annen sak. På mandagens formasjonstrening på den spanske østkysten prøvde Trond Henriksen seg på en slags 4-1-4-1-formasjon, men Steffen Iversen mellom forsvaret og midtbanen. Kanskje for å ta unna det verste trykket som kommer fra hjemmelaget, tent på å imponere sin nye trener Ronald Koeman?

- Vi har ikke fått laget ennå, så jeg vet ikke hvordan det blir.

- Men jeg har i alle fall spilt i den posisjonen en del ganger tidligere, så det har lite å si for meg, hevder spissen.

Strand usikker
Roar Strand hinket ut tidlig på mandagens trening i Spania, og kjemper en kamp mot klokka for å rekke kampen. Dermed ligger det an til at Fredrik Stoor får fornyet tillit på høyrebacken, noe som ikke skremmer Trond Henriksen.

- Vi ønsker selvsagt Roar med, men både Stoor og Basma har er erfaring og er gode, beroliger RBK-treneren med.

Henriksen ville mandag ikke ut med startelleveren mot Valencia, men mye tyder på at disse elleve starter:

Hirschfeld - Stoor (Strand), Kvarme, Riseth, Dorsin - Iversen - Sapara, Skjelbred, Tettey, Traoré - Koné

Reklame

Comfyballs tømmer lageret: Halv pris på alle boksere