RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vialli vil ha Spurs-jobben

Foto: Foto: SCANPIX/EPA PHOTO/ANSA/CLAUDIO ONORATI
Sist oppdatert:
Gianluca Vialli fikk sparken som manager både i Chelsea og Watford. Nå ønsker italieneren å prøve seg i en ny londonklubb.

Tottenham er på managerjakt etter at de ga Glenn Hoddle avskjed på grått papir i helgen, men søkerlisten til jobben har ikke vært imponerende.

Tidligere i uken lanserte tidligere White Hart Lane-yndling David Ginola seg som en kandidat og nå kommer også Gianluca Vialli med ønske om jobben.

- Alle vet at jeg er tilgjengelig, men jeg liker ikke å komme med henvendelser. Dersom de mener jeg er rett mann, sitter jeg meg gladelig ned og snakker om det, sier han til BBC.

Svake resultater

Vialli brukte veldig mye penger og fikk ikke ønskede resultater verken i Chelsea og Watford, og håper å få en ny sjanse til å vise at han duger som manager.

Til tross for at han førte Chelsea til både europacuptittel og FA-cuptriumf, klarte han ikke å føre The Blues opp i gullkampen i Premier League.

- Jeg følger med på alt som skjer i fotball og forhåpendligvis vil dere se meg tilbake på benken som manager for et lag om ikke altfor lenge, sier han.

Vialli jobber for tiden som ekspert for italiensk TV.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere