Gå til sidens hovedinnhold

Vialli vil tilbake til Chelsea

Gianluca Vialli er overbevist om at han en dag vil returnere til managerstolen på Stamford Bridge.

Vialli måtte overlate jobben som Chelsea-manager til landsmannen Claudio Ranieri for tre år siden. Det har vært stilt spørsmål ved Ranieris fremtid på Stamford Bridge etter at milliardæren Roman Abramovich kjøpte London-klubben i sommer. Landslagstrener Sven Göran Eriksson har vært den heteste kandidaten til å overta jobben - dersom den blir ledig. Nå lanserer altså Gianluca Vialli sitt kandidatur.

- Jeg vil bli manager i Chelsea igjen. Jeg elsker klubben fortsatt like høyt, og har et fantastisk forhold til fansen. Jeg vet at jeg en dag vil komme tilbake som sjef i klubben, sier italieneren til Daily Mail.

Vialli er imidlertid redd for at perioden hans som Watford-manager vil legge hindre i veien for returen. Under hans ledelse endte klubben på en skuffende 14. plass i 1. divisjon.

- Jeg vil svært gjerne tilbake som manager i England. Det er der jeg hører hjemme, og det er der min forballmentalitet passer best. Jeg er dessverre redd jeg ikke har så mye troverdighet på grunn av det som skjedde i Watford, og tror derfor min neste jobb blir i Italia, før jeg kan vede tilbake til England.