NOTTINGHAM FOREST-MANCHESTER UNITED 0-3:

Manchester United sikret seg et glimrende utgangspunkt for avansement til Carabao Cup-finalen, men etter kampen satt flere supportere igjen misfornøyde.

Marcus Rashford sendte Manchester United i føringen mot Nottingham Forest med en fantastisk soloprestasjon, men da engelskmannen tok skuddet visste allerede TV-seerne at ballen ville ende opp i nettet.

Grunnen til det var at kommentatorlyden lå et par sekunder foran TV-bildene.

Kommentator Roar Stokke beklaget for den tekniske feilen halvveis i den første omgangen. Senere i den første omgangen ble problemet fikset, og lyden fungerte som den skulle. Etter kampen beklaget de også problemene i studio.

På slutten av kampen kom problemene tilbake, og måtte flere seere se kampen i stillhet, ettersom kommentatorlyden ikke fungerte. Lydproblemene på slutten av kampen rammet ikke alle seerne.

Viaplay har foreløpig ikke besvart Nettavisens henvendelser om den aktuelle hendelsen.

Les også: Viaplay fnyser av kritikken: – Det blir skivebom

Supporterne raser

Til tross for Stokkes beklagelse og at feilen ble rettet opp i løpet av kampen så er flere TV-seere svært misfornøyde, og tar til Twitter for å fremme sin kritikk av rettighetshaveren.

«Reklame i verdensklasse at lyden kommer 5–6 sekunder før bildet. Gir meg virkelig lyst til å bruke enda mer på å se fotball hos dere», skriver en bruker.

«Nå må f*** meg Viaplay slutte å røre. Bildet er etter kommentatoren. Siste måneden jeg betaler for Viaplay. Sitter og ser på uten lyd», skriver en annen.

De fleste klagene kobler kritikken sin opp mot den nylige prisøkningen på Viaplay Total-pakken. Tidligere denne uken snakket Nettavisen med Viaplay om hvordan de har opplevd at reaksjonen fra kundene har vært.

– Noen reaksjoner har det vært, men som alle andre selskaper er vi berørte av dyrere kostnader og tror at de aller fleste kan svelge et prispunkt som i 2023 er en femtilapp mer enn i 2021/22-sesongen, før vi overtok rettighetene, fortalte PR- og kommunikasjonssjef i Viaplay, Fredrik Olimb, til Nettavisen den gang.

Les også: Norge ute av VM etter ellevill thriller: – Det verste jeg har sett

Praktscoring

Til tross for at seerne visste at Rashford kom til å score, så kan ingen ta fra 25-åringen at det var et mål av ypperste kvalitet. Engelskmannen mottok ballen på egen banehalvdel, forserte helt inn i Forests 16-meter og satte ballen iskaldt i nettet bak Wayne Hennessey.

– Han er i sitt livs form, det er det ingen tvil om. Han gjør dette her bedre enn noen annen, utbrøt Stokke etter scoringen.

Like før pausen doblet januarsigneringen Wout Weghorst de røde djevlenes ledelse, da han enkelt kunne pirke inn returen på et skudd fra Antony.

Bruno Fernandes fastsatte resultatet til 3-0 på overtid, og United har med det ett bein i finalen før returkampen på Old Trafford 1. februar.

Newcastle vant 1-0 mot Southampton i den andre semifinalen. Sammenlagtvinnerne etter returoppgjøret møtes i finalen søndag 26. februar.

Les også: Steen Olsen med karrierebeste da Braathen og Kristoffersen skuffet