RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Viasat sender London-OL

Foto: FABRICE COFFRINI (AFP)
Sist oppdatert:
Tidenes første direktesendte OL i 3D.

Viasat vil sende mer enn 100 timer direkte fra London 2012 OL på 3D-kanalen Viasat 3D. Dette kommer i tillegg til NRKs egne sendinger i HD på NRK1 og NRK2.

Viasat 3D vil daglig sende omkring åtte timer direkte fra London 2012 OL. Øvelsene som vil bli produsert og vist i 3D, er blant annet herrenes finale i på 100 meter sprint, svømming, turn og basketball.

Administrerende direktør i Viasat, Erik Z. Børresen, er svært tilfreds med å kunne tilby seerne olympiske leker i 3D for første gang.

- London 2012 er definitivt årets høydepunkt for alle sportsinteresserte. Vi er veldig glade for å kunne gi Viasats kunder muligheten til å oppleve øvelsene i 3D. Viasat tilbyr nå både filmer og direktesendt sport i 3D, og vi er overbevist om London 2012 vil være en døråpner for at enda flere får øynene opp for hvor mye større TV-opplevelsen blir i 3D, sier Erik Z. Børresen i en pressemelding

Erik Andersen i Elektronikkbransjen mener det er viktig å tilby noe ekstra for de som har invistert i en 3D-TV.

- 3D er i ferd med å bli standard på alle nye store TV-er. Satsningen på OL i 3D er både viktig og ikke minst veldig kjærkomment for alle som har kjøpt en 3D-klar TV, sier informasjonssjef Erik Andersen i Elektronikkbransjen.

Under London 2012 OL vil Viasat sine kunder kunne velge mellom å se lekene i HD på NRK1 og NRK2 eller i 3D-kvalitet på Viasat 3D.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere