Gå til sidens hovedinnhold

Viasat tilbyr to nye sportskanaler

Viasat lanserer 1. februar to nye sportskanaler, som et supplement til Viasat Sport. Viasat Sport 1, 2 og 3 skal ta opp kampen med TV 2s nye sportssatsing "TV 2 Extra".

Viasat sitter i dag på rettighetene til UEFA Champions League, A- og B-VM i ishockey, World Cup i ishockey og håndball, NFL, tennis (Wimbledon), europeisk basket, Nascar, Allsvenskan i fotball, dansk Superliga i fotball, den engelske ligacupen og golf: Ryder Cup, British og US Open samt de europeiske og amerikanske tourene.

Disse rettighetene er årsaken til at Viasat nå utvider med to nye sportskanaler.

"Viasat Sport 1 vil fremstå slik den er i dag. Viasat Sport 2 vil basere seg på eksklusive fotballrettigheter med direktesendt toppfotball, samt motorsport (Nascar) og kampsport (boksing). Viasat Sport 3 vil bli en kanal som sender gamle klassikere innen sport, blant annet tidligere UEFA Champions League-kamper med Rosenborg, klassikere fra engelsk klubb- og landslags-fotball samt klassiske boksekamper og golfturneringer", skriver kanalen i en pressemelding.

- Viasat sitter med noen av verdens mest attraktive sportsrettigheter, og vi ser at sport er høyt prioritert og viktig for våre kunder. Med alle våre sportsrettigheter har vi behov for flere vinduer for å tilgjengeliggjøre alle begivenhetene, sier Hein Espen Hattestad, administrerende direktør i MTG Norge.

Reklame

Strømsjokket: Spotpris 77,72 øre - fastpris 24,90 øre