RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Victor Valdes enig med Manchester United

Victor Valdes skal være klar for Manchester United.
Victor Valdes skal være klar for Manchester United. Foto: Martin Rickett (Pa Photos)
Sist oppdatert:
Kan erstatte David de Gea.

Den tidligere Barcelona-keeperen skal ha skrevet under en kontrakt som strekker seg over 18 måneder med de røde djevlene, melder Daily Mail.

Valdes har den siste tiden trent med Manchester United etter at han røk korsbåndet i mars i fjor. Louis van Gaal har latt seg imponere såpass av 32-åringen, at han tilbyr spanjolen kontrakt.

Det er ventet at Valdes blir andrekeeper bak David de Gea som har stått som en vegg den siste perioden.

Det spekuleres likevel i at dette er mottrekk fra United sin side, ettersom de Gea ennå ikke har skrevet under på en ny kontrakt.

Det er en dårlig skjult hemmelighet at Real Madrid har vært ute etter de Gea, og ser på han som en erstatter for Iker Casillas.

Med Valdes inn portene betyr det nok slutten for Anders Lindegaard som ikke er god nok for førstelagsspill i manager van Gaals øyne.

Den tidligere Ålesund-keeperen har ikke spilt et eneste minutt i år kan retunere til skandinavisk fotball, og Molde, skriver Daily Mail.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere