*Nettavisen* Sport.

Víctor Valdés med melding til supporterne

I EKSIL: Manchester United-keeper Víctor Valdés hverken trener eller spiller med førstelaget til United. Foto: Martin Rickett (Pa Photos)

Trener ikke med førstelaget.

25.11.15 19:55

Den bisarre situasjonen til Víctor Valdés i Manchester United har tatt enda en vending. Som kjent har den spanske VM-vinneren fått beskjed av United-trener Louis van Gaal om at han er uønsket etter å ha nektet å spille en reservelagskamp forrige sesong.

Siden har det blitt bekreftet i både engelsk og spansk medier at Valdés hverken trener eller spiller med førstelaget til Manchester United. Det har vært spekulert i flere overganger for den tidligere Barcelona-keeperen i sommer, både tilbake til Spania, men også til Tyrkia. Han ble likevel værende i United.

Siden har ting blitt så ille at Valdés ikke en gang ikler seg klubbdressene til Manchester United-spillere når han sitter på tribunen og ser kamper.

Klikk på bildet for å forstørre.

FINN ÉN FEIL: Under serieåpningen mot Tottenham satt keeper-kollegaene David de Gea og Anders Lindegaard ikledd Uniteds offisielle dress. Víctor Valdés gjorde ikke det.


Nå har Valdés, igjen, tatt til Twitter for å berolige fansen:

- Å ikke skuffe de som ønsker å se meg spille er min motivasjon. Jeg slåss for friheten og får å nye yrket mitt, skriver Valdés på sin offisielle. Han legger også ved et bilde der han holder et kort som på spansk sier «det som ikke dreper deg gjør deg sterkere»


Den smått bisarre situasjonen ser ut til å ende med at Valdés forlater Manchester United. Hans første mulighet til det blir når overgangsvinduet åpner igjen i januar.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.