RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vidal kan miste mesterligaens semifinale


Bayern Münchens Arturo Vidal står i fare for å miste mesterligakampene mot Real Madrid Foto: AP Photo/Miguel Morenatti/NTB scanpix.
Bayern Münchens Arturo Vidal står i fare for å miste mesterligakampene mot Real Madrid Foto: AP Photo/Miguel Morenatti/NTB scanpix. Foto: ( NTB scanpix )
Bayern München-profilen Arturo Vidal går glipp av den tyske cupfinalen etter at han må operere kneet. Også mesterligaens semifinale er i fare.

Midtbanespilleren med den karakteristiske hanekammen må opereres og er ute en kort periode. Det bekreftet Bayern München-trener Jupp Heynckes da han mandag snakket med pressen i forkant av tirsdagens cupfinale mot Bayer Leverkusen.

– Jeg har snakkes med klubblegen etter Vidals MR-skanning, og det er noe som er løst inne i kneet. Det hindrer han i å strekke det ut, og han er nå på vei til Ausburg for operasjon.

Ifølge klubbens hjemmeside er det snakk om en mindre operasjon, og forsvarsspilleren er dermed ikke borte fra banen i lang tid.

Cupfinalen går chileneren definitivt glipp av, men også semifinalekampene mot Real Madrid står i fare. Det første oppgjøret spilles neste uke.

– Han er en fighter og vil virkelig spille de to kampene, sier Heynckes ifølge AFP.

(©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere