RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Videre i EM - raste mot dommeren

Foto: Trond Reidar Teigen (Scanpix)
Sveriges toppscorer var ikke fornøyd med kamplederne i storseieren.

SVERIGE - UKRAINA 33-25:

Sverige åpnet Håndball-EM med å slå Tyskland 27-25 i Larvik, noe som betydde at laget ville være videre til mellomrunden med seier over Ukraina på onsdag.

Det klarte også de svenske jentene enkelt, uten at humøret var på topp hele tiden av den grunn.

Ved pause i matchen, da Sverige ledet med tre mål over østeuropeerne, måtte nemlig svenskenes toppscorer for dagen, Linnea Torstensson, få utløp for sin frustrasjon over det rumenske dommerparet.

- Det er mange utvisninger mot oss, jeg vet ikke om dommerne overhodet ser på det andre laget, sa Torstensson til svensk TV 4.

De drøyt 1000 tilskuerne i Larvik fikk se at svenskene til slutt - og på tross av dommernes påståtte favorisering av ukrainerne - enkelt hentet hjem seieren med 33-25.

Dermed er de svenske jentene allerede klare for mellomrunden i Håndball-EM, med full pott etter to kamper. I så fall vil laget etter all sannsynlighet møte blant annet de norske jentene i mellomrunden i Lillehammer.

Sjekk siste sportsnytt her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere