*Nettavisen* Sport.

Vidic: - Kan ikke bry oss om City

Foto: Andrew Yates (AFP)

United-bautaen synes rivalen tar mye plass før sesongen.

18.07.11 08:08

Nemanja Vidic er klar i sin tale om rivalene Manchester City. Serberen synes hatlaget tar for mye plass i rampelyset i sesongoppkjøringen.

- Jeg prøver å ikke bry meg om de andre lagene. Men jeg ser noen overskrifter om at de (City) kjøper spillere, både én, to og tre, og det er tydelig at de har penger. Men vi kan ikke bry oss om City, og må heller fokusere på oss selv, sier Vidic ifølge Daily Star.

United-stopperen var en del av laget som vant Premier League forrige sesong, og han forventer kamp fra de lyseblå den kommende sesongen.

- Vi må fokusere på hva som skjer i eget hus, ikke hos naboen. Men det er helt klart at de er i en posisjon til å kjempe om ligagullet, spår serberen, som naturlig nok også regner United som en stor favoritt til tittelen.

- Vi har gode sjanser til å kjempe om troféet, og vi har absolutt gode nok spillere til det, sier han.

United har kjøpt spillere for 52 millioner pund så langt, og navn som David De Gea, Phil Jones og Ashley Young er alle kommet inn portene på Old Trafford. Fortsatt snakkes det om enda et storkjøp, og navn som Wesley Sneijder og Samir Nasri er begge koblet til klubben.

Vidic & co tapte Champions League-finalen mot Barcelona i mai, og nå skal Sir Alex Ferguson ha ett mål for øyet:

- Ta opp kampen med katalanerne om verdensherredømmet.

Det vil Vidic hjelpe skotten med å oppnå.

- Vi er skuffet over at vi tapte finalen, men det viktigste for United er at vi har vunnet fire titler på de fem siste årene. Jeg er enig i at Barcelona spiller fantastisk, og de har slått oss i to finaler. Forhåpentligvis kan vi komme oss til en tredje finale og vinne, sier stopperen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.