RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vidic slår tilbake mot Mourinho

Sist oppdatert:
Ordkrigen fortsetter med uforminsket styrke foran helgens serieåpning i Premier League.

Nå slår forsvarsklippen Nemanja Vidic kraftig tilbake mot José Mourinhos seneste utspill. Chelsea-bossen sa etter søndagens Community Shield-nederlag at Manchester United hadde et enormt press på seg denne sesongen på grunn av de dyre sommerkjøpene.

Slår tilbake
De regjerende Premier League-mesterne fra Old Trafford har brukt rundt 550 millioner kroner på spillerkjøp denne sommeren, mens Chelsea «kun» har punget ut med 140 millioner kroner.

- Jeg mener ikke vi har et større press på oss enn i fjor, sier Uniteds stopper til BBC Sports.

- Chelsea har jo også hentet inn mange nye spillere, sammen med Liverpool og mange andre klubber. Det betyr ingenting, slår Vidic fast.

United har sikret seg den 20 år gamle vingen Nani og den brasilianske teknikeren Anderson sammen med den erfarne engelske landslagsspilleren Owen Hargreaves og keeperen Tomasz Kuszczak.

Den argentinske angriperen Carlos Tevez er hentet på lån fra West Ham.

- Vi sier ingenting
Chelsea har tidligere sesonger kjøpt spillere for flere hundre millioner kroner, men denne sesongen har José Mourinho blant annet hentet Tal Ben Haim, Claudio Pizarro og Steve Sidwell gratis som Bosman-spillere.

- Vi har ikke kontroll på Manchester Uniteds pengebruk, vi ønsker ikke å kontrollere det, vi kommenterer det ikke og vi ønsker ikke å kommentere det. Men når vi bruker millioner av kroner sier alle at vi bare øker våre sjanser til å vinne Premier League, var noe av det Mourinho uttalte etter nederlaget mot Manchester United etter straffesparkkonkurransen i søndagens Community Shield-kamp.

Øker presset på Manchester United denne sesongen? Diskuter Premier League med andre fotballfans i kommentarfeltet under!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere