RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Viduka til Middlesbrough

Sist oppdatert:
Den synkende skuta som kalles Leeds United er i ferd med å miste enda en stjerne. Mark Viduka er i dag på plass hos Middlesbrough for å gjennomgå legesjekk.

Leeds Uniteds økonomiske svalestup er i ferd med å rettes opp. Det har kostet klubben et nedrykk, og stjernene forsvinner etter tur ut dørene på Elland Road. Sistemann er Mark Viduka, som denne helgen skriver under for Middlesbrough.

28-åringen vil trolig gi Leeds fire millioner pund.

- Jeg kan bekrefte at Mark er hos oss. Han vil gjennomgå en legesjekk, og vi skal forsøke å sluttføre forhandlingene og håper at han er en Middlesbrough-spiller i løpet av en dag eller to, sier Boro-manager Steve McLaren til klubbens hjemmeside.

Tidligere har Leeds solgt Alan Smith til Manchester United for sju millioner pund og Paul Robinson til Tottenham for 1,5 millioner pund.

Yorkshire-klubben har samtidig hentet inn Matthew Spring fra Luton, Jermaine Wright fra Ipswich, Julian Joachim fra Coventry, Paul Butler fra Wolves, Michael Ricketts fra Middlesbrough, Clark Carlisle fra QPR, Danny Pugh fra Manchester United og Danny Cadamarteri fra Bradford.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere