RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vieira får 900.000 i uka

Foto: Scanpix
Sist oppdatert:
Patrick Vieira henter minst 15 millioner kroner på et halvt år i Manchester City, og kanskje mye mer enn det også.

Patrick Vieira er kanskje mest kjent her i Norge for sitt fantastiske spill da Arsenal vant to seriegull i starten av dette tiåret. Nå er han klar for balløya igjen, og da i Manchester City.

Spekulasjonene har nemlig gått i noen dager allerede, og etter Inters 1-0-seier borte over Chievo onsdag bekreftet José Mourinho at franskmannen er ferdig i hans klubb.

- Jeg må få nevne Vieira spesielt. Jeg vet ikke hvor han kommer til å dra, kanskje til England som han liker veldig godt, men vi må få takke ham for hva han har bidratt med her i Inter. Klubben har bestemt at han ikke får en ny kontrakt, og har også bestemt seg for å akseptere tilbudet fra en annen klubb. Jeg kommer til å savne ham, sa Mourinho ifølge The Guardian etter Chievo-seieren.

Vieira spilte hele kampen for Inter mot Chievo, og har vært på banen i totalt 12 av klubbens kamper denne sesongen.

Torsdag bekreftet han selv at Manchester City blir neste stopp, og etter å ha gjennomført den medisinske undersøkelsen skrev han under på et halvt års kontrakt, men med opsjon på ytterligere ett år. Ukelønna er på 90.000 pund, skriver The Times. Så får man velge hvem man vil tro. The Sun mener nemlig å vite at Vieira drar inn 130.000 pund i uka.

Vieira er nok uansett fornøyd.

- Jeg har et mål, og det er å komme med i den franske VM-troppen. For å klare det trenger jeg spillertid. Derfor handler det nå om å dra til Manchester City, og vise manageren at jeg er den samme spilleren som jeg var da han var trener i Inter, sa han da til Eurosport.

Vieira har ikke spilt for det franske landslaget siden 2007.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere