RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Vieri får ny sjanse

Foto: Giuseppe Cacace/AFP
Blackburn gir den italienske spissen Christian Vieri en ekstrasjanse til å imponere.

36-åringen, som tidligere har spilt for blant andre Juventus og Inter, står uten kontrakt etter at han forlot Atalanta forrige sesong. Han har vært en uke på prøvespill med Blackburn på deres sesongforberedelser i Østerrike, skriver BBC.

Nyhet: Spill Lotto og Tipping på mobilen

Nå får Vieri bli med Blackburn videre til Italia.

- Vi får se hvor lenge han klarer å holde ut, for å se om han holder Premier League nivå, sier Blackburn-sjef Sam Allardyce.

Blackburn letter etter en spiss for å fylle gapet etter at Roque Santa Cruz forlot Blackburn til fordel for Manchester City.

Vieri, som også har spilt for Atletico Madrid, Lazio, AC Milan og Fiorentina, har scoret 185 mål på 330 kamper. Han har imponert i løpet av treningsleiren.

- Han beviste på treningsleiren at han har en evne til å avslutte fra hvor det måtte være. Han er en veldig sterk spiller og er veldig vanskelig å spille mot. Han kan bli et bra tilskudd til troppen, sier Blackburn-forsvarer Stephen Warnock.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere