RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

VIF: - Glad vi slipper Henke

Sist oppdatert:
Petter Myhre er fornøyd med dagens Royal League-trekning.

(iOslo.no): I dag ble det klart at Vålerenga møter Helsingborg i kvartfinalen av Royal League. Kampen spille torsdag klokken 1930 på Bislett stadion. Trener Myhre er fornøyd med trekningen, men mest av alt fordi han slipper å møte Henrik Larsson, som så kjent er leid ut til Manchester United.

- Vi er fornøyd med å få hjemmekamp og at vi møter et lag som er på samme stadium som oss når det gjelder sesongoppkjøring. Vi møter et jevnbyrdig lag. Det passer også bra å slippe å møte Henke, som er en god spiller, sier Myhre til iOslo.no.

Vinnervilje
Foreløpig er Helsingborg en kjent, men samtidig ukjent motstander. Myhre vil derfor ikke spekulere for mye i mulighetene for avansement til semifinalen.

- Jeg kjenner ikke Helsingborg godt nok til bedømme sjansene våre. Vi har ambisjoner om å gå videre. Jeg tenker det er et lag som er jevnbyrdig med de andre som er med i turneringen. Jeg tror vi har muligheten til å få det til, sier Myhre.

Selv om turneringen har fått mye kritikk anser Vålerenga den som viktig. Ønsket om å vinne noe er sterkt og Myhre kommer til å toppe laget i forsøket på å innkassere 350.000 danske kroner og semifinalebilletter.

- Det er viktig med bra matching og å gå videre i en turnering med Nordens beste lag. Vi er fornøyd med turneringen. Jeg kommer til å plukke de elleve jeg mener gir størst sjanse til å vinne kampen.

Myhre påpeker at tiden med eksperimentering frem mot sesongen er forbi. Fremover blir det de antatt beste som spiller.

- Bonus
Økonomisk er også turneringen attraktiv for Vålerenga.

- Vi har ikke budsjettert noe i Royal League. Så alle de inntektene blir en bonus for oss. Selv om det er hyggelig med pluss er også det sportslige viktig, understreker sportsdirektør i Vålerenga Jan Erik Aalbu.

Semifinalene spilles torsdag 8. mars, finalen i turneringen spilles 15. mars.

Les flere saker på iOslo.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere