RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

VIF: - Ikke krisemøte om Rekdal

(SCANPIX)
Kjetil Rekdal har full tillit fra styret til å lede Vålerenga. Samtidig prøver han å få tidligere landslagstrener Egil Olsen inn på trenersiden i sesonginnspurten.

I en pressemelding skriver Vålerenga at det ikke er riktig at det er planlagt noe krisemøte mandag. Usikkerheten knytter seg til om Kjetil Rekdal klarer å få med seg nyopererte Egil Olsen på et samarbeid som kan hjelpe VIF unna bunnstriden.

- Vi skal møtes igjen løpet av uka, og graden av delaktighet avhenger av Egils fysiske form, sier VIF-trener Kjetil Rekdal.

Drillo inn?

Rekdal og Egil Drillo Olsen har hatt dialog hele sesongen, men Rekdal har bedt den tidligere landslagssjefen og Vålerenga-treneren bistå ekstra i serieinnspurten for å få andre tanker og impulser inn i spillergruppa. Dette er både spillergruppa og styret meget tilfreds med, og støtten til Kjetil Rekdal er ikke forandret selv om hans posisjon har vært diskutert.

- Kjetil Rekdal har selv tatt initiativ til at administrasjon og styret skulle se på alternativer ved et par anledninger. Dersom konklusjonen var at klubben var bedre tjent på å bytte trener, ville han ta et skritt til siden. Dette tok han senest konkret opp til styremøte forrige uke, men styret mente tvert i mot han skulle fortsette. At han ville dra inn Drillo mer inn, ble godt mottatt, skriver Siem i pressemeldingen.

Full støtte

Kaptein Tom Henning Hovi sier at spillerne stiller sge fullt og helt bak sin trener. Også hos elitestyret har Rekdal støtte.

- Måten Kjetil har stått frem på i det siste, styrker posisjonen, og vi vil gjøre det som står i vår makt for å bidra til at Vålerenga holder plassen i Tippeligaen. Kjetil Rekdal har vår fulle støtte. At han drar inn Egil Olsen støtter vi 100 prosent, og i løpet av uken vet vi hvor mye Egil kan bidra, sier Elitestyrets leder Jo Bergsvand.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere