RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

VIF-aktuell bananpepret

Sist oppdatert:
Med Petter Myhre på tribunen ble den VIF-aktuelle spilleren pepret med bananer.

Petter Myhre reiser for tiden Skandinavia rundt for å se på spillere som kan forsterke Vålerenga. Sent mandag kveld var han på plass i Stockholm, og det beryktede byderbyet mellom Hammarby og Djurgården.

Truet med å bryte
Der måtte kampen - som vanlig - utsettes i flere minutter som følge av Hammarby-fansens banankasting mot Djurgården-keeper Pa Dembo Tourray. Før kampen hadde den tidligere VIF-keeperen gått lei av alle banene på Råsunda, og truet med å bryte kampen om det skjedde igjen, skriver aftonbladet.se.

Det gjorde de beryktede hjemmesupporterne allerede før avspark, noe som forhindret den storvokste keeperen i å innta Djurgården-målet. Som følge av Bajen-fansens neandertaleroppførsel, måtte kampen utsettes i flere minutter, før den etter hvert kom den i gang med Tourray i mål.

Djurgården, med de to tidligere VIF-spillerne Tourray og kultfiguren Aki Riihilahti med fra start, vant kampen 1-0, og gikk dermed til topps i Allsvenskan. Ringside var også VIFs tidligere trener og nåværende talentspeider, Petter Myhre. Ifølge svenske nettsteder var han der for å se nærmere på Tourray, som spilte i Vålerenga i vårsesongen 2004.

- Så annen spiller
Dette benektes imidlertid av Vålerengas sportsdirektør.

- Han var der og så en annen spiller, forteller Jan-Erik Aalbu.

Aalbu vil likevel ikke karakterisere Tourray som «uaktuell».

- Vi er i forhandlinger med Árni (Gautur Arason). Hvis vi ikke blir enige der, så er det klart at vi må se oss om etter andre keeperalternativer, sier Aalbu unnvikende.

Forrige uke reiste for øvrig den serbiske midtbanespilleren Bojan Zajic hjem etter tre dager på prøvespill for Oslo-laget. Ifølge Aalbu er det fortsatt ikke tatt noen endelig avgjørelse om serberens VIF-fremtid.

Er det på tide med en Tourray-retur til Vålerenga? Ta debatten her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere