*Nettavisen* Sport.

VIF ber RBK om hjelp

Vålerenga tar kontakt med erkerival Rosenborg for tips om hvordan Steaua Bucuresti skal slås i Uefa-cupen.

26.08.05 15:06

- Det er greit med Steaua. De var bra med ballen mot Rosenborg, men var lite fremdriftsorienterte i de to kampene. Men vI så jo hva som bor i laget i Bucuresti-kampen, sier Vålerengas assistenttrener Geir Bakke til TV 2 Nettavisen.

Enga-direktør Kjetil Siem var til stede på trekningen, og vil søke hjelp hos erkerival Rosenborg, som akkurat slo ut rumenerne i Champions League-kvaliken.

Ikke attraktiv
- Vi får gjort lite med trekningen, og nå skal vi snakke med Rosenorg og se de to Champions League-matchene mellom de to på video. I utgangspunktet er ikke dette en attraktiv motstander med tanke på publikum og TV-inntekter, men vi må være positive og se muligheten for avansement, sier Siem.

Assistent Bakke forteller at Vålerenga har som løselig ambisjon å «nå lengst mulig».

- Det er vanskelig å vite hvor gode de alternative lagene er, men vi er iallfall fornøyd med å slippe Wisla Krakow igjen. Vi slet mot dem i 2003, og ønsket ikke at de skulle få sjansen til å revansjere seg.

Offensiv dos Santos
Også Freddy dos Santos er fornøyd med å slippe polsk retur, men gleder seg til Romania.

- Jeg har aldri vært der, så det blir spennende. Og selv om vi får tøff motstand, så klarte jo Rosenborg å slå Steaua ut. Kan de, så kan vi.

Straffesynderen i Brügge sier det har vært tøffe dager etter at han brente sin sjanse til å sikre Champions League. Nå vil han revansjere tapet med å ta Vålerenga til gruppespill i Uefa-cupen.

- Gruppespill var målet i Champions League, og det går vi for her også, sier dos Santos.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag