DEPORTIVO - AALBORG 1-3(1-6):

Da jamaicanske Luton Shelton ble hentet til Vålerenga forrige sesong, ble han betegnet som en lynrask og målfarlig spiss som skulle løse lagets problemer foran mål. Slik gikk det imidlertid ikke, og etter bare en halv sesong bestemte VIF seg for å sende 23-åringen på lån til danske Aalborg.

Der ser det ut til at karrieren til den raske spissen har fått en oppsving, og torsdag var han på banen i Uefa-cupkampen borte mot Deportivo.

Han ble også svært sentral i et oppgjør som etter hvert utviklet seg til en aldri så liten dansk sensasjon. Til tross for at spanierne tok ledelsen, var det AaB som imponerte.

Og all dramatikken skjedde i løpet av noen få minutter. Først sendte altså Sergio vertene i føringen etter 38 minutter, men like etter var Shelton på plass og utlignet.

Tre minutter senere sørget Andreas Johansson for dansk ledelse, og før dommeren hadde fått blåst av til pause, hadde Thomas Enevoldsen satt inn 3-1 på Riazor.

Siden Aalborg vant den første kampen med solide 3-0 hjemme i Danmark, så var oppgjøret så godt som avgjort til pause. Hjemmefansen trodde knapt hva de så.

Etter hvilen roet det hele seg betraktelig. Deportivo skjønte at det var kjørt, mens Aalborg jobbet for å holde ledelsen helt inn. Det klarte de, og er videre i Uefa-cupen.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).