RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

VIF forhandler under palmene

Syv spillere har ett år igjen av kontrakten, forlengelser diskuteres på La Manga.

(iOslo.no): Lørdag reiser Vålerenga på et to ukers treningsopphold til spanske La Manga. For uten formasjonsterping, fysiske økter og solslikking står reforhandlinger av kontrakter på dagsorden. Spillerne som kun har ett år igjen av avtalen er Freddy dos Santos, Daniel Fredheim Holm, Thomas Holm, Arni Gautur Øyvind Bolthof og Alexander Mathisen. I tillegg skal Ronny Johnsen ta ett år til, men legger opp etter det.

Palmer
- Vi har innledet en dialog med enkelte av spillerne. Hvem det er ønsker ikke jeg å si noe om i media. Vi kommer til å fortsette den dialogen vi har innledet når vi kommer til ro og fred på La Manga. Her kommer vi også til å ta en prat med dem vi ikke har snakket med ennå, slik at vi får til en samtale med alle spillerne det gjelder, sier trener Petter Myhre til iOslo.no.

I utgangspunktet ønsker Myhre å få med seg alle de aktuelle spillerne med videre, men han er forsiktig med å si noe om hvor sikker han er på at det går i orden.

- Som utgangspunkt ønsker vi alle med, men ting kan forandre seg underveis i løpet av sesongen. Nå har vi ikke hatt en skikkelig prat med dem det gjelder og vi vet ikke hva de tenker. Jeg håper uansett vi kommer til løsninger alle er fornøyd med, sier Myhre.

Forstyrrer
To måneder før sesongstart har Myhre ennå et stykke igjen til den endelige stallen for 2007 er ferdigspikret. Foruten spillerne som har ett år igjen av avtalen letes det stadig etter to-fire etablerte spillere til å styrke stallen.

- Det er klart det tar noe tid av hverdagen ikke å ha alt på plass. Jo mer som kommer på plass jo bedre. Jeg håper vi har fått de endelige avklaringene i løpet av to til fire uker. Det ville også være det beste for spillerne. Å gå inn i en sesong uten å vite hva som vil skje i fremtiden kan skape usikkerhet og virke forstyrrende, sier Myhre.

På La Manga ønsker enkelte av spillerne å forhandle på egne vegne, mens andre ønsker å representeres av sine agenter. Vålerenga reiser kommende lørdag og er tilbake 24. februar. Så spørs det hvor langt man er kommet når de er tilbake.

Les flere nyheter på iOslo.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere