VÅLERENGA-SKEID 2-0:

VALLE (Nettavisen): Vålerenga stilte tilnærmelsesvis sitt beste mannskap i førsteomgangen, og fikk tidlig kontroll mot nyopprykkede Skeid. Riktignok manglet både Troy Perkins, Erik Hagen og Moa, men bortsett fra det var det et sterkt lag Vålerenga mønstret mot naboen – sterkt nok til å dra i land en komfortabel 2-0-seier.

Dobbel dose Sæternes
Begge målene kom før Martin Andresen lot andrerekka få sjansen (Vålerenga byttet ni spillere i pausen, og kun prøvespiller Stefan Strandberg og midstoppermakker André Muri fikk samtlige 90 minutter på banen), og begge målene var signert Bengt Sæternes.

Først dunket han inn 1-0 fra kort hold etter rot i Skeid-forsvaret, mens 2-0-scoringen kom etter glimrende spill på Vålerengas venstreside. Et frekt hælspark fra Kristian Brix ga Sæternes godt med tid og rom, og 34-åringen kunne enkelt doble ledelsen like før pause.

Venstresiden regjerte
Spesielt venstresiden til Vålerenga, med nevnte Brix og Allan Jepsen på høygir, var gode for hjemmelaget, og kom til mange gode innlegg i førsteomgangen. Begge forsvant ut i pausen, og med det forsvant også en del av farten og stinget i Vålerenga-laget. Etter pausen var det stort sett bare Bojan Zajic som truet Skeid-målet, men serberen måtte nøye seg med to skudd i treverket.

Og mens Klanen-helten Zajic lover å fininnstille kanonen bedre før neste VIF-kamp, var trener Martin Andresen mest opptatt av at laget hadde hatt en hyggelig dag på jobben.

- Vi gjør en bra kamp, spesielt i førsteomgangen er vi både gjennombruddshissige og presser høyt, sier VIF-manageren til Nettavisen.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).