Gå til sidens hovedinnhold

VIF: - Ikke krisemøte om Rekdal

Kjetil Rekdal har full tillit fra styret til å lede Vålerenga. Samtidig prøver han å få tidligere landslagstrener Egil Olsen inn på trenersiden i sesonginnspurten.

I en pressemelding skriver Vålerenga at det ikke er riktig at det er planlagt noe krisemøte mandag. Usikkerheten knytter seg til om Kjetil Rekdal klarer å få med seg nyopererte Egil Olsen på et samarbeid som kan hjelpe VIF unna bunnstriden.

- Vi skal møtes igjen løpet av uka, og graden av delaktighet avhenger av Egils fysiske form, sier VIF-trener Kjetil Rekdal.

Drillo inn?

Rekdal og Egil Drillo Olsen har hatt dialog hele sesongen, men Rekdal har bedt den tidligere landslagssjefen og Vålerenga-treneren bistå ekstra i serieinnspurten for å få andre tanker og impulser inn i spillergruppa. Dette er både spillergruppa og styret meget tilfreds med, og støtten til Kjetil Rekdal er ikke forandret selv om hans posisjon har vært diskutert.

- Kjetil Rekdal har selv tatt initiativ til at administrasjon og styret skulle se på alternativer ved et par anledninger. Dersom konklusjonen var at klubben var bedre tjent på å bytte trener, ville han ta et skritt til siden. Dette tok han senest konkret opp til styremøte forrige uke, men styret mente tvert i mot han skulle fortsette. At han ville dra inn Drillo mer inn, ble godt mottatt, skriver Siem i pressemeldingen.

Full støtte

Kaptein Tom Henning Hovi sier at spillerne stiller sge fullt og helt bak sin trener. Også hos elitestyret har Rekdal støtte.

- Måten Kjetil har stått frem på i det siste, styrker posisjonen, og vi vil gjøre det som står i vår makt for å bidra til at Vålerenga holder plassen i Tippeligaen. Kjetil Rekdal har vår fulle støtte. At han drar inn Egil Olsen støtter vi 100 prosent, og i løpet av uken vet vi hvor mye Egil kan bidra, sier Elitestyrets leder Jo Bergsvand.

Reklame

Nå kan du trene med Norges beste trenere hjemme i stua

Kommentarer til denne saken