Se hele episoden med Joacim Jonsson lenger ned i saken!

Nettavisen avslørte før nyttår at Hammarby og Molde er i dialog om en overgang for Veton Berisha, etter at den tidligere Viking-spilleren har slitt med å slå igjennom i Sverige.

Samtalene skal ha fortsatt på nyåret, og 12. januar rapporterte Nettavisen at det nærmer seg en overgang med totalramme på rundt 30 millioner kroner for spissen.

Se Vålerengas treningskamp mot AGF Aarhus på Direktesport her!

Les også: Avblåser Ofkir-overgang: – Den dealen er «off»

Også TV 2 omtalte for en knapp uke siden at Molde hadde lagt inn et nytt bud, med en totalramme verdt rundt 30 millioner kroner.

Det er en prislapp som får Vålerengas sportssjef Joacim Jonsson til å sperre opp øynene.

– Summene som spekuleres i om Berisha nå er helt absurde tall, sier han til Nettavisen i siste episode av «Eliteserien: Silly Season».

– Er 30 millioner kroner for mye for Veton Berisha?

– Selvfølgelig er det for høyt for Veton Berisha. Nå har Molde mye penger, takket være spill i Europa, eiere som har noen kroner, og i tillegg har de solgt Fofana. Så de gjør naturligvis hva de vil med pengene, innleder svensken i episoden du kan se i sin helhet her:

Se hele episoden av «Eliteserien: Silly Season» her, eller som podkast under «Sesongkortet»!

– Ingen videresalgsverdi

Han understreker at Berisha er en fantastisk god spiller til tross for at han har skuffet i Allsvenskan, men påpeker at alderen gjør at Molde neppe får mye igjen når de en gang skal selge ham senere.

– Det er ikke noe videresalgsverdi, og han blir 29 år i år. Sånn sett er det penger man aldri på noen som helst måte får tilbake, men Molde gjør akkurat hva de vil, og de har pengene, så det er ikke noe vits å sutre. Men om det er overpris; ja, det er det så klart, sier han.

Molde-direktør Ole Erik Stavrum er forelagt Jonssons uttalelser, men opplyser til Nettavisen at han ikke ønsker å kommentere utspillet.

Hvilket lag vinner Eliteserien 2023?

Les også: Nettavisen erfarer: Dansk supertalent (18) på vei til Bodø/Glimt

Les også: Se hva Jonsson sier om prislappen her!

Holder døren åpen for Helstad Amundsen

Jonsson avslører til Nettavisen at Vålerenga enn så lenge er ute av kampen om Sandefjords kantspiller Mohamed Ofkir, fordi klubben fra hvalfangerbyen krever for mye for 26-åringen.

Også Bodø/Glimt-spiller Isak Helstad Amundsen har vært koblet til klubben.

TV 2 meldte nylig at Vålerenga la inn et bud 23-åringen, men at klubben fra Aspmyra ikke er interessert i å selge spilleren som blant annet imponerte stort i Europa sist sesong.

Siden den gang har VIF også hentet midtstopper Aaron Kiil Olsen fra KFUM, men Jonsson lukker på ingen måte døren når Nettavisen spør om de fortsatt er etter Helstad Amundsen.

– Vi ønsker å ha en veldig slagkraftig tropp, og skal man være med å slåss om medalje må man ha konkurranse på samtlige posisjoner, sier han, og fortsetter.

– Vi få se hva fremtiden bringer. Om den bringer Helstad Amundsen eller en annen spiller, det vet jeg ikke. Men han er naturligvis en god spiller, det er ingen hemmelighet. Og vi er bare interessert i gode spillere.