Gå til sidens hovedinnhold

VIF kan ende på Lerkendal

Lerkendal ble tirsdag valgt som ny reservearena til Vålerengas UEFA-cupkamp mot Newcastle.

Samtidig kan Rosenborg komme til å gå motsatt vei.

Innehaller ble ikke godkjent som reservearenaer til Rosenborg og Vålerengas UEFA-cupkamper. Tirsdag ble det derfor bestemt at Lerkendal blir reservearena for Ullevaal. Mens Ullevaal blir reservearena for Lerkendal.

- Vi bytter reservearena, men vet foreløpig ikke om dette blir godkjent av UEFA, sier VIF-direktør Kjetil Siem til TV 2 Nettavisen.

VIF-trener Kjetil Rekdal krysser fingrene for det ikke blir ekstreme værforhold i Oslo i februar.

- Det ville vært forferdelig kjedelig hvis kampen ble flyttet til Lerkendal, og vi håper naturligvis ikke at det skjer. Baneforholdene vil vel være det samme på Lerkendal og Ullevaal, men Lerkendal blir ikke som en hjemmebane for oss og det kommer nok færre tilskuere, sier han til TV 2 Nettavisen.

- Men de siste ti årene har det aldri vært dårligere enn -8 i Oslo den dagen vi møter Newcastle, legger han til.

Med -8 også i år tyder det meste på at det blir kamp.

- Smertegrensen går nok på -10, men snittet de siste ti årene har vel vært om lag null grader. Med mindre det blir ekstreme temperaturer, -15 for eksempel, eller ekstremt med nedbør bør det være gode sjanser for at vi kan bruke Ullevaal, sier driftsjef Kjell Borgersen ved Ullevaal til TV 2 Nettavisen.

På Lerkendal skal det bare være kraftig snøfall de siste timene før avspark som kan stoppe UEFA-cupkampen, men da vil det jo uansett være for sent å skifte til Ullevaal.

Reklame

Strømsjokket: Spotpris 70,55 øre - fastpris 24,90 øre