Gå til sidens hovedinnhold

VIF-kaptein usikker mot Brann

Midtbanekrigeren Christian Grindheim har ennå ikke klart å riste av seg forkjølelsen.

(iOslo.no): Søndag kveld tar Brann imot Vålerenga i Bergen til rundens storkamp i Tippeligaen. Mens Brann har en full tropp, og vel så det, spilleklar, jobber Oslo-klubben med å få kaptein Christian Grindheim klar til dyst.

Rolig trening
- Grindheim er usikker foreløpig. Han er bedre enn han var etter kampen mot Stabæk, men har ikke vært i full trening denne uken. Mandag trente han ikke og tirsdag syklet han og trente litt styrke. Akkurat nå er situasjonen usikker, sier Haakon Schwabe til iOslo.no. Han er medisinsk ansvarlig i klubben.

I forrige serierunde spilte en mindre syk Grindheim fra start mot Stabæk og spydde tre ganger i løpet av kampen etter en kraftig hostebyge. I møte med pressen kom en tydelig syk Grindheim som selv valgte å spille hele kampen.

Midtbanekrigeren er ikke kjent for å være en pingle og er en av lagets viktigste spillere. Trener Petter Myhre tar det foreløpig helt med ro. I tillegg understreker han at troppen består av flere kvalitetsspillere.

- Viktig spiller
- Grindheim har vist på de to siste sesongene at han er viktig, men han er ikke et lag alene. Vi er avhengige av at alle spillerne er friske og raske – at 11 mann er i form for å få det til. I tillegg må de på benken også være i form, sier Myhre til iOslo.no.

I tillegg til Grindheim er Thomas Holm usikker – begge disse spillerne startet sentralt på midten mot Stabæk. Alternativt kan en spillesugen Jørgen Jalland spille sentralt sammen med Sebastian Mila, som til vanlig spiller venstre kant.

For Brann er det bare langtidsskadde Eirik Bakke som ikke er aktuell til kampen. Han skal trener med ball fra neste uke opplyser Ola Jøsendal. Han er medisinsk ansvarlig i Brann.

Vålerenga har ikke kommet godt i gang i årets serie og står med ett poeng etter to kamper. Brann har på sin side vunnet begge sine kamper.

Les flere saker på iOslo.no.

Reklame

NÅ: Stor vinterkampanje med supergode priser