RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Glenn Roberts Vålerenga
Glenn Roberts Vålerenga Foto: SCANPIX (Håkon Mosvold Larsen/SCANPIX)

VIF leier ut Roberts

Sist oppdatert:
- Kom brått på.

Vålerenga har bestemt seg for å forsøke å leie ut Glenn Roberts.

19-åringen debuterte for A-laget våren 2006, og det er ikke mange månedene siden han forlenget kontrakten med klubben til ut 2011.

I løpet av oppkjøringen til sesongen har Roberts fått mye spilletid, og er den som har scoret mest av alle i Vålerenga i vinter. Derfor er han litt overrasket over at klubben nå ønsker å leie ham ut.

- Det kom brått på. Før serieåpningen forrige helg fikk jeg høre at jeg var nær ved å starte, og en uke etter så får jeg plutselig beskjed om at de ønsker å leie meg ut, sier Roberts til Aftenposten.no.

Hvem Roberts eventuelt skal leies ut til er foreløpig uklart. Det er heller ikke klart hvor lenge unggutten skal leies ut for, men Vålerenga har signalisert at de ønsker ham tilbake til høstsesongen.

- Det er litt kjipt. Ting har gått bra i vinter, og de har sagt at de har vært fornøyde med meg. Så dette var overraskende, sier Roberts, som etter noen dagers betenkningstid valgte å gå med på å bli leid ut.

Vi skal prøve å gjøre alt vi kan for å få disse ungguttene som har gått hele Vålerenga-skolen til å bli etablerte A-lagsspillere. I noen tilfeller kan det bety å leie dem ut i perioder for å sikre kamptrening, sier VIFs sportsdirektør Jan-Erik Aalbu til Aftenposten.no.

Han vil ikke kommentere enkeltspillere, men medgir at det er aktuelt å leie ut Roberts for en kortere periode.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere