*Nettavisen* Sport.

VIF-Myhre usikker

Foto: Solum, Stian Lysberg (SCANPIX)

Har ennå ikke skrevet under trenerkontrakten, og innrømmer at manglende ansettelser er frustrerende.

24.11.06 06:18

BISLETT (Nettavisen): Vålerenga-Viborg 1-0: Petter Myhres imponerende statistikk som Vålerenga-trener fortsetter. På sine syv siste kamper, er seks endt med seier og en med uavgjort. Totalt har Vålerenga spilt ti kamper under Myhre, åtte er vunnet, en er endt med uavgjort, og kun et tap er notert så langt.

Nytt kontraktsforslag
Statistikken kan ta pusten fra de fleste, men Myhre har likevel ikke løpt av gårde for å underskrive noen permanent trenerkontrakt med Oslo-laget.

- Jeg har fortsatt ikke underskrevet noe, bekrefter Vålerengas midlertidige trener.

- I dag fikk jeg et nytt kontraktsforslag fra klubben. Den skal jeg sette meg ned og se grundig på.

For Vålerengas redningsmann er ikke like sikker som han var da han pratet med Nettavisen for nesten tre uker siden. Den gang het det at «vi blir helt sikkert enige».

De ordene bruker han ikke nå.

- Det står på totalpakka, innrømmer 34-åringen.

Direktørvansker
Og selv om han er lite lysten på å diskutere denne pakken i offentlighet, er Myhre likevel ikke redd for å nevne administrative forhold, og det faktum at klubben mangler både direktør og sportsdirektør.

- Det er ikke avgjørende for meg, men de må selvsagt på plass.

- Blant annet er vi i en situasjon hvor det norske overgangsvinduet er åpent, mens vi vanskelig kan hente nye spillere før direktøren og sportsdirektøren er på plass.

Likevel avfeier ikke Myhre muligheten for at han kan komme til å skrive under treårskontrakten han er forelagt i løpet av kort tid.

- Styret og jeg snakker samme språk. Kanskje kan det skje at jeg skriver under om to dager, kanskje om en uke – det er umulig å si.

Vålerenga-supporterne får dermed belage seg på å holde pusten noen dager til.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.