RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

VIF og TIK mangler lisens

(foto: Scanpix)
Sist oppdatert:
Tre av de ti eliteserieklubbene i ishockey mangler fortsatt lisens. - Det ser positivt ut, sier ishockeypresidenten.

I slutten av juni hadde bare tre av ti klubber fått lisens for spill i kommende sesong. Nå er det bare tre klubber som ikke har fått lisens: Trondheim, Vålerenga og Manglerud/Star.

TIK styrebehandles
- Hockeystyret har bedt om ytterligere dokumentasjon fra Vålerenga og Manglerud/Star, og har fortalt M/S at de kan påberegne seg å få lisens når denne informasjonen er sendt inn. For VIF og M/S er det mest snakk om formaliteter, mens Trondheims sak skal behandles av forbundsstyret, sier Jorid Sønju, assisterende generalsekretær i Ishockeyforbundet.

- Går rett vei
- Vi har redegjort for situasjonen etter at vi ikke fikk lisens i første omgang, og er positive til at dette skal ordne seg. Jeg mener at TIK nå tilfredsstiller alle krav som stilles til oss, og tror dette skal gå rett vei, sier TIKs daglige leder, Arne Kristian Svendsen, til TV 2 Nettavisen.

Ifølge Svendsen har trønderne nå 1,6 millioner i gjeld, og beløpet er dekket inn med et langsiktig banklån som ble inngått etter serieslutt.

Aldri skjedd før
- Klubben har det beste utgangspunktet på mange år. Vi er a jour med offentlige skatter og avgifter, samt andre kreditorer. Nå skylder vi stort sett bare banken penger, og håper på en snarlig lisensavklaring.

Ishockeypresident Bjørn Ruud tror alle eliteserieklubbene får lisens i god tid før seriestart.

- Det ser bra ut så langt, sier Ruud.

PS: Det har aldri skjedd at en norsk ishockeyklubb ikke har fått fornyet lisens.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere