RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(foto: Scanpix)

VIF prøver brasse

Sist oppdatert:
I all balubaen rundt Kjetil Rekdals avgang har det gått de fleste hus forbi at forrige sesongs seriemester har hentet inn en brasilianer på prøvespill.

VALLHALL (TV 2 Nettavisen): Carlos Alberto Ianiski Geteski, med artistnavnet Carlao, er på en ukes prøvespill i Oslo-klubben. 26-åringen har kommet til Vålerenga via sin tysk-baserte agent, og minner om litt om den brasilianske landslagstreneren Dunga i sin spillestil.

- Dunga var mitt store idol, sier Carlao til TV 2 Nettavisen.

Det er neppe tilfeldig. For mens de fleste tenker på slepen teknikk og artisteri når de tenker på brasilianske fotballspillere, er Carlao en storvokst herre sentralt på midtbanen som heller gjør grovarbeidet, akkurat som sitt forbilde.

- Jeg er mannen som holder pianoet oppe, smiler brassen, som den siste tiden har hatt tilholdssted i den malaysiske klubben MPPJ Selangor.

- Jeg fikk ikke lønn de siste fire månedene mine der, derfor har jeg kommet for å prøve lykken i Vålerenga, sier Carlao, som også har tre års fartstid i brasiliansk fotball bak seg, samt ett år i greske Apollon.

I tillegg til Carlao prøvespiller også den tunisiske landslagsspilleren Mohamed Jedidi for Vålerenga denne uken. 27-åringen har 14 landskamper for Tunisia, og brukes første og fremst på den venstre siden av angrepet. Den 173 centimeter høye tunisieren har imponert på VIF-treningen med både hurtighet og teknikk, og var i 2004 med i Afrika-mesterskapet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere